Gandalf 3 Posted January 11, 2008 (edited) 12:30, Oftasspor - Genclerbirligi, tip 2, @2.70, PSK, 6/10 U okviru 18. kola turske nogometne lige igra se gradski derbi izme Edited January 11, 2008 by Gandalf Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivemali 2 Posted January 12, 2008 Dodao bih na pick kolege to da oba kluba imaju istog gazdu i da se naveliko šuška o puštanju utakmice.Dok ovo pišem kvota pada na internetskim kladionicama.Sad koliko je to istina...http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/uredu.gif Ja sam malo pogledao B talijane,pa ako koga zanima evo.Sve je u 16:00. Ascoli-Modena FC - Ascoli niz remija,trebao bi dobit,Modena u krizi,silenzio stampa,meni je ovo no bet jer mi se kla Quote Share this post Link to post Share on other sites
RayBan 0 Posted January 12, 2008 (edited) Chelsea Edited January 12, 2008 by RayBan Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 12, 2008 (edited) 16:00, Sheffield United - QPR, tip 2 - 3.35, tip X2 - 1.64, Unibet Engleski Chanpionship stigao je do 27. kola, u Sheffieldu na svom Bramall lineu United dočekuje QPR. Sheffiield United nakon 26 dosad odigranih kola zauzima 16. mjesto sa 32 boda, prije samo nešto malo više od mjesec dana Unitedovci su po bodovnom učinku bili me Edited January 12, 2008 by orijent Quote Share this post Link to post Share on other sites
refer 0 Posted January 12, 2008 Catania- Juventus 2 @ 1.90 GermaniaSport Deseto plasirana momčad Serie A dočekuje trećeplasirani Juventus. Juventus je povratnik u Seria A nakon izbacivanja u Seria B zbog afere s namještajem utakmica. Trenutno dr Quote Share this post Link to post Share on other sites