Suhi 0 Posted January 22, 2008 Prije nego bi bio diskvalificiran za tekući mjesec i ne bi imao pravo prijave za sljedeći, mogao bi 4 puta ne postaviti par. Peti put nema više opravdanja, jer je to znak da nisi zainteresiran za igru iz nekog razloga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 22, 2008 (edited) Iz do sada navedenog iskristalizirali su se prijedlozi koji bi mogli u pravila za sljedeći mjesec (ciklus): 1. Novi sistem bodovanja: - natjecatelj koji pogodi postavljeni par dobiva jedan (1) bod - natjecatelj koji ima manji Edited January 25, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 22, 2008 A što mislite o prijedlogu; postavljeni par mora završiti do 00:00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
carobni 0 Posted January 22, 2008 1. Novi sistem bodovanja: - natjecatelj koji pogodi postavljeni par dobiva jedan (1) bod - natjecatelj koji ima manji pogo Quote Share this post Link to post Share on other sites
carobni 0 Posted January 22, 2008 stim da bi bilo dobro da se daju bodovi za igrace koji postave svoje tipove prije svog protivnika koji saceka da se zavrsi ili pocne dogadaj koji je prvi igrac odigro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 22, 2008 jel se zbrajaju bodovi ? znaci ako pogodim kvotu 1.5 a moj protivnik 2.0 znaci ja dobijem 1 bod za pogodjen par i dobijem jos jedan za manji tecaj znaci dva boda za pogodjeni tecaj dok bi moj protivnik dobio 3 boda ?? Ja sam mislio da se to podrazumijeva. Dakle bodovi se zbrajaju. Točno kako si napisao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted January 22, 2008 (edited) Iz do sada navedenog iskristalizirali su se prijedlozi koji bi Edited January 25, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 22, 2008 Komtar ovo je smiješno...Ovdje se gubi uopće smisao ove igre, 1 na 1.Na primjer stavim koeficijent 1,40 prije svoga protivnika,i naravno pogodim jer takvi parovi u 75% slučajeva prolaze,i ja za to dobijem 2 boda,i tako se mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 22, 2008 (edited) Iz do sada navedenog iskristalizirali su se prijedlozi koji bi mogli u pravila za sljedeći mjesec (ciklus): 1. Novi sistem bodovanja: - natjecatelj koji pogodi postavljeni par dobiva jedan (1) bod - natjecatelj koji ima manji Edited January 25, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted January 22, 2008 Ako je sve to toliko smiješno, čemu uopće tvoj komentar. Smij se, igraj i u Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 22, 2008 Od 45-oro,prijavljeni za prošli mjesec na ovoj temi je pisalo najviše 10-ak ljudi koji su sudjelovali na natjecanju,što je s ostalih 35-oro,njihovo mišljenje nije va Quote Share this post Link to post Share on other sites
Scythe 0 Posted January 22, 2008 Sa vecim dijelom prijedloga izmjene pravila se slazem, ali ako ce se vec implementirati Novi sistem bodovanja, onda mislim da nije potrebno ograniciti vrijeme postavljanja para. Taktika "cekaj da protivnik postavi par, pa tek onda ti" vise nece biti toliko profitabilna i ne vidim razlog da se onda vremenski ogranicava postavljanje para. Dovoljno je da se posta 5 min prije pocetka utakmice. Takodjer zbog tog negativnog boda koji natjecatalji dobivaju, ako si zaposlen navecer i dodjes doma nakon ponoci ili se dogodi da zaboravis postati na vrijeme ti automatski dobivas negativni bod, a da nema ogranicenja i dalje bi mogao postati nesto nakon 00:00. Mislim da je to pravilo bilo uvedeno upravo jer su pojedinci cekali gluho doba noci samo da bi pobjedili protivnika, sa novim sistemom bodovanja to vise nece biti (toliko) isplativo pa nema potrebe ni za ogranicenjem?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted January 22, 2008 Evo malo gledam po analizama,i ovdje...pišu se čudne stvari...Tuto nastavlja svoju samovolju i diktaturu,po forumu,ali na to smo svi već navikli.No sada mi je već prekipjelo,i kao velika većina odlučujem samo sudjelovati u natjecanjima na ovom forumu. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Nema više pisanja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 22, 2008 Sa vecim dijelom prijedloga izmjene pravila se slazem, ali ako ce se vec implementirati Novi sistem bodovanja, onda mislim da nije potrebno ograniciti vrijeme postavljanja para. Taktika "cekaj da protivnik postavi par, pa tek onda ti" vise nece biti toliko profitabilna i ne vidim razlog da se onda vremenski ogranicava postavljanje para. Dovoljno je da se posta 5 min prije pocetka utakmice. Takodjer zbog tog negativnog boda koji natjecatalji dobivaju, ako si zaposlen navecer i dodjes doma nakon ponoci ili se dogodi da zaboravis postati na vrijeme ti automatski dobivas negativni bod, a da nema ogranicenja i dalje bi mogao postati nesto nakon 00:00. Mislim da je to pravilo bilo uvedeno upravo jer su pojedinci cekali gluho doba noci samo da bi pobjedili protivnika, sa novim sistemom bodovanja to vise nece biti (toliko) isplativo pa nema potrebe ni za ogranicenjem?? Mišljenja sam da si u pravu i Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 22, 2008 (edited) Mišljenja sam da si u pravu i mo Edited January 22, 2008 by orijent Quote Share this post Link to post Share on other sites