Tuto 157 Posted January 23, 2008 (edited) Ali se raspisasmo. Evo, još malo materijala za razmišljanje i komentare. Možda ne bi bilo zgorega da u pravila unesemo uvjet da prvopostavljeni natjecatelj (domaćin) mora do određenog roka, recimo 20:00, postaviti svoj par, a drugopostavljeni (gost) do npr. 04:00. Ukoliko želi (mora) drugopostavljani natjecatelj može i ranije postaviti svoj par. Ovaj prijedlog se može i obrnuti, tj. da Edited January 30, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted January 24, 2008 nisam za plus bodove iz razloga što sam već napisao a ostalo mi je ok a za bodovanje mislim da bi, ako netko ima vremena i volje, trebao uzeti prošli mjesec i ići redom i bodovati po predlo Quote Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted January 24, 2008 svako je iznjel svoju toplu vodu i po mom zaključku stoji da je sad kak je dobro i ne treba mjenjati uopće ništa, natjecanje je atraktivno i uzbudljuvo a sad ako budemo gledali svakon nešto nepaše. PS. jedno što bi mjenjal je ka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted January 24, 2008 Hoće li mi netko objasnit što je tako loše da se ukine ograničenje vremenskog postavljanja para!? Tako bih izgubio 1/4 bodova u ciklusu http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 24, 2008 Hoće li mi netko objasnit što je tako loše da se ukine ograničenje vremenskog postavljanja para!?Tako bih izgubio 1/4 bodova u ciklusu ... Ne razumijem tvoje pitanje. Ukoliko mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 0 Posted January 25, 2008 Ali se raspisasmo. Evo, još malo materijala za razmišljanje i komentare. Mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted January 26, 2008 Pa hoću reći da je ograničavanje postavljanja para totalno nepotrebno i beskorisno... Ako će netko provest cijeli dan i noć na netu "viseći" da bi bio u nekoj minijaturnoj prednosti nad protivnikom radi jednog natjecanja, dobro...što drugo reći. Ali ukidanje ograničavanja bi dobro došlo i u ostalim natjecanjima, ne samo u h2h. I što se tiče onog "domaćin - gost" mislim da je isto malo premaštovito i previše jer na šta bi natjecanje izgledalo nitko ne zna, a gost je i u prednosti jer mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 29, 2008 Ja bih postavio pitanje ako dozvolite..... Malo sam pročitao nova pravila u tome,da domačin daje prvi par a gost drugi a drugi put obrnuto....Sa time se ja sla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 30, 2008 Za sljedeći mjesec izmjent će se samo način bodovanja, a bodovanje će se vršiti po orijentovom prijedlogu uz dodatak da se dobiva samo 1 bod i u slučaju kada Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 30, 2008 Za sljedeći mjesec izmjent će se samo način bodovanja, a bodovanje će se vršiti po orijentovom prijedlogu uz dodatak da se dobiva samo 1 bod i u slučaju kada Quote Share this post Link to post Share on other sites
OEB 0 Posted January 30, 2008 - natjecatelj koji pogodi par (tip), a njegov suparnik nije postavio par na natjecanje dobiva 1 bod Vidim da me kolega Perić prestigao, ali veću "glupost" od ove stvarno nisam očekivao. Mislim, kaznit čovjeka koji pogodi svoj par samo zato što mu protivnik nije postavio par, ma zar ozibiljno????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 30, 2008 Vidim da me kolega Perić prestigao, ali veću "glupost" od ove stvarno nisam očekivao. Mislim, kaznit čovjeka koji pogodi svoj par samo zato što mu protivnik nije postavio par, ma zar ozibiljno????? Dobro da si 'glupost' napisao pod navodnicima, jer ja nigdje ne spominjem tebe. Za neslaganje sa mišljenjem postoji i drugi način izražavanje. Toliko o kulturi pisanja, razmišljanje i izražavanja. Problem nepostavljanje parova, ustvari i nema. Sami ste ga inicirali i sami riješili. Dakle, u ovakvim slučajevima susret će se bodovati na način: - natjecatelj koji pogodi par (tip), a njegov suparnik nije postavio par na natjecanje dobiva 2 boda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted January 30, 2008 Ma sve je to super, nego gdje smo s onom debatom o ukidanju ograničenja vremena (00:00)...to se očito zanemarilo . Izgleda da ćemo se svi morati "zalijepiti" za komp/internet/ovaj forum kako bi "napredovali" i MO Quote Share this post Link to post Share on other sites