Tuto 157 Posted January 21, 2008 Dobro jutro! Jutros u Rijeci Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted January 21, 2008 Dobro jutro! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/81Bet-Club_forum.gif Jutros u Rijeci prohladno i sa naoblakom. U noćašnjim NHL utakmicama domaćini su pobijedili na 4 od 6 utakmica. Jučer na Europskom rukometnom prvenstvu Hrvatska pobijedila Sloveniju. Iznena Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted January 21, 2008 Dobro jutro! U Mostaru lijepo, vedro, sunčano.... Grandmasterchief, tebe pravo krenulo izgleda... od tebe ovaj mjesec prepisujem Svima sretno ! Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 21, 2008 Dobar dan ,Kikinda suncano ,pravo prolece, Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted January 21, 2008 Dobro jutro! U Mostaru lijepo, vedro, sunčano.... Grandmasterchief, tebe pravo krenulo izgleda... od tebe ovaj mjesec prepisujem Svima sretno ! Hehe...Danas ima parova...veoma dobrih...npr.Youzhny-1,45 Henin-1,65 ZICER DANA Cleveland(ubrzo će i analiza)-1,60 Maroko-1,45 S.Williams-1,35 @ 7,73! Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted January 21, 2008 ja ću uzet youznhyega ,nadala, braću...i još će se nešto valjda naći Share this post Link to post Share on other sites
the _one 0 Posted January 21, 2008 ja ću uzet youznhyega ,nadala, braću...i još će se nešto valjda naći Tsonga je preluuud,odnit će vam sve pare,to se ne igra danas Share this post Link to post Share on other sites
the _one 0 Posted January 21, 2008 ja ću uzet youznhyega ,nadala, braću...i još će se nešto valjda naći Tsonga je preluuud,odnit će vam sve pare,to se ne igra danas Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted January 21, 2008 Lijep pozdrav i puno srece danas.U Sarajevu suncano pravi proljetni dan.danas bi ja mislim ... Henin-Sharapova tip1@1.60 Kvota je predobra a i sama Henin je realno puno bolja igracica. Damm/Vizner-Coetz/Moodie 2 je 2.15 Kvota prevelika kad se uzme u obzir da Coetz i Moodie nisi sigurno nista losiji.Bar vrijedi pokusati igrati na "iznenadjenje". Sretno svima Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 21, 2008 (edited) ZICER DANA Cleveland(ubrzo će i analiza)-1,60 Ako je suditi po 13 uzastopnih poraza Miamia Edited January 21, 2008 by Tuto Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted January 21, 2008 Ako je suditi po 13 uzastopnih poraza Miamia onda bi ti bio 'zicer dana', ali ako je suditi po samo 4 poraza kod kuće od 13 i po rezultatu 4-0 za Miami u me Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 21, 2008 .... Cavsi su veliki favoriti, prošlu utakmicu su pobijedili Spurse i u velikoj su formi... Favoriti da, ali 'zicer dana' ne. To je moje razmišljanje o tom susretu. Jedino ako ti pod 'favoritom' ne smatraš 'zicer dana'. No, svejedno, sretno, jer i Miami će do pobjede. Da li večeras ili neku drugu večer, pobijeda će doći. Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted January 21, 2008 (edited) Jučer prošo hendikep X na Barclonu, ali me Edited January 21, 2008 by Suhi Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted January 21, 2008 Dobar dan! U Zagrebu ugodan zimsko-proljetni dan! Malo nam je i sunce izašlo! Danas slaba ponuda, jedino Liverpool mi se čini u redu, i odigrat ću na Miami jer ako su trinaest puta zaredom izgubili, moraju jednom i pobijediti http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/81Bet-Club_forum.gif Sretno! Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 21, 2008 Prijedlog za večerašnje NHL parove: 20:00 Share this post Link to post Share on other sites