Tuto 157 Posted February 7, 2008 Dobro jutro! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Jutros u Rijeci pravo proljetno jutro, a nebo se plavi nad Kvarnerom. U NHL jučer je odigrano 4 utakmice u kojoj su domaćini pobijedili u dvije. U NBA su gosti Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted February 7, 2008 pozdrav svima iz kisovitog(ponovo) Sarajeva.puno srece svima danas. Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 7, 2008 Pozdrav. U NBA-u u zadnje vrijeme par tradeova ( Memphis - New Jersey, Memphis - L.A.Lakers, Phoenix - Miami ). Slijedeći vikend ( 15. - 17.02. ) je All Star utakmica a nakon nje počinje ono pravo u NBA ligi. Tada ekipe počinju lovit formu za doigravanje pa većina analitičara NBA lige kaže da prava sezona počinje od tada. Danas je malo slabija ponuda ali moj prijedlog za danas je: Tau Ceramica - Unicaja 1 Tau je organizator završnice Kupa Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 7, 2008 (edited) Ja se nadam da će se od večerašanjih 10 NHL utakmica naći nekoliko dobitnih parova. Svoj prijedlog parova i tipova ću Edited February 7, 2008 by Tuto Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted February 7, 2008 Pozdrav svima! Za danas mislim odigrati Scavolini i Bilbao - znači iznena Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted February 7, 2008 Ja za danas neam nikakve ideje, čekam da tuto predloži štogod NHL-a i to ću online uplatiti http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
crodady 0 Posted February 7, 2008 evo ak ce nekom ovi parovi posluzit a stvarno nisu losi.nhl.Montreal-Toronto 1 1.85 85% Pittsburgh-N.Y. Islanders 1 2.05 80% Ottawa-Florida 1 1.75 75% ottawi u ovoj tekmi vjerovatno ne igraju njihov najbolji dvojac Alfredsson-Heatley pa je zato "nesigurno". nba Houston-Cleveland 1 1.50 90% Philadelphia-Miami 1 1.45 75% ak ce nekom ovo posluzit da dobije lovu bit ce mi zadovoljstvo. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 7, 2008 (edited) Prijedlozi večerašnjih utakmica NHL (uključeni produžeci). 01:00 - Atlanta - Vancouver Edited February 8, 2008 by Tuto Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted February 7, 2008 Za danas mislim odigrati Scavolini i Bilbao - znači iznena Share this post Link to post Share on other sites
the _one 0 Posted February 7, 2008 odigra sam na h2h par tenisa mauresmo-danillidu i završilo je predjom na 3:0 a ja sam ogra manje od 20.5 gemova,šta sada,dali da stacim drugi par ili šta Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted February 7, 2008 Stavi drugi par, nisam ovlašten da ti to odobrim ali mislim da piše u pravilima jer se to vodi kao tečaj 1. Share this post Link to post Share on other sites
the _one 0 Posted February 7, 2008 Stavi drugi par, nisam ovlašten da ti to odobrim ali mislim da piše u pravilima jer se to vodi kao tečaj 1. to sam i mislio Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted February 7, 2008 Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs 1 Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 7, 2008 odigra sam na h2h par tenisa mauresmo-danillidu i završilo je predjom na 3:0 a ja sam ogra manje od 20.5 gemova,šta sada,dali da stacim drugi par ili šta Budući susret nije odigran, takav par se poništava. Možeš postaviti drugi par ako želiš. Share this post Link to post Share on other sites