Dwiz 65 Posted February 12, 2008 Ako netko ima koji Rapidshare premium account za prodati (moneybookers) neka se javi na PM. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted February 14, 2008 imam ja jednomjesečnih Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 14, 2008 imam ja jednomjesečnihkoliko to košta ako se smije znati to jednomjesečno??? Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted February 14, 2008 a koliko hoćete...ponudite.. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 14, 2008 Postavi početnu cijenu pa ćemo licitirati. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted February 14, 2008 hah...ma dao bih skoro i džabe.. Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted February 15, 2008 ne bih...ne bi to bila nikakva osobita cijena..jer novi košta 7 € Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted February 15, 2008 evo napravio sam jedan account, ističe 16.03.2008. tko želi neka se javi na PM sa ponudom. Share this post Link to post Share on other sites
Jay-mo 0 Posted February 15, 2008 evo napravio sam jedan account, ističe 16.03.2008. tko želi neka se javi na PM sa ponudom. kaj ce mi account kada mogu preko routera stalno mjenjati IP, pa mogu i neprekidno skidati Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted February 15, 2008 pa skidaj tko ti brani...kad imaš premium account..nema tih zafrkancija...nema nikakvog..niti najmanjeg čekanja...možeš napravit listu downloada i ostaviti da se skida...puno toga Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted February 16, 2008 kaj ce mi account kada mogu preko routera stalno mjenjati IP, pa mogu i neprekidno skidatiA to može svako skidati koliko hoće ali ne da mi se non-stop uključivati i isključivati net! Share this post Link to post Share on other sites
Jay-mo 0 Posted February 16, 2008 pa skidaj tko ti brani...kad imaš premium account..nema tih zafrkancija...nema nikakvog..niti najmanjeg čekanja...možeš napravit listu downloada i ostaviti da se skida...puno toga To je prednost nema sta, ali zato se i placa, ali ipak se meni neisplati jos uzimati account jer nemam flat a i nisam neki ovisnik downloadiranja Share this post Link to post Share on other sites
ivsa 2 Posted February 17, 2008 account prodan...zaključajte temu Share this post Link to post Share on other sites