Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro veče svima!!

Jedno pitanje imam!

Kod takmičenja sam napisao par Kunitsin : Mirnyi tip 1 koja bi morala već biti gotovo,pa do sada u 22:51 još nisu ni igarali!!

Imam pravo da napišem drugi par ili ostaje ovako kako je??

Hvala za pomoć i lp!

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pozdrav svima,nazalost tek sad sam imao vremena da se i ja javim.zao mi je sto tu nisam bio da vam dam namjestenu utakmicu slavia-tottenham 2 koliko ja znam cijelo je Sarajevo 2 i gralo...nazalost.puno srece svima veceras

PS:roberth ako mislis da nece se mec odigrati(ja mislim da hoce i da ce Kunistin ga razvaliti) mozes slobodno novi postaviti,mada nema potrebe tako ja mislim,ipak se mec igra u Americi.

Posted

Kod takmičenja sam napisao par Kunitsin : Mirnyi tip 1 koja bi morala već biti gotovo,pa do sada u 22:51 još nisu ni igarali!!

Imam pravo da napišem drugi par ili ostaje ovako kako je??

Hvala za pomoć i lp!

Nema potrebe postavljati drugi par.

Vremenska razlika izme

Posted

..dobar nunberg.dobro se drzi...ali sada ulazi fredy adu mozda pogodi

Kasno ušao. Ostalo 1:0 za Benficu.

Posted

:uredu: prokleti Bayern uze mi pare veceras,a sad došo doma sa valentinovskih ceremonija i mislio si u sebi..heeh veceras sve ide ko po loju ma i Bayern je ziher dobio.kad ono pušiona...

sad cu malo razmotrit ovu Tutovu nhl-ponudu i imam jos nekih 30-ak € na raspolaganju i sutra cu piti pukovnik ili pokojnik..eto to sam ja kad m krene lose a imam onda ulažem sve pa kud puklo da puklo..

Posted

:uredu: prokleti Bayern uze mi pare veceras,a sad došo doma sa valentinovskih ceremonija i mislio si u sebi..heeh veceras sve ide ko po loju ma i Bayern je ziher dobio.kad ono pušiona...

sad cu malo razmotrit ovu Tutovu nhl-ponudu i imam jos nekih 30-ak € na raspolaganju i sutra cu piti pukovnik ili pokojnik..eto to sam ja kad m krene lose a imam onda ulažem sve pa kud puklo da puklo..

netreba prijatelju sve stavljati,sto kod mene prijatelj kaze ...."hockey je klizav sport"---nikad se ne zna,iako Tuto stvarno zna pogoditi NHL,a mi necemo sto on kaze da umastimo brkove ;)

sretno baptista..sutra nadam se da ces biti pukovnik

Posted

mah..gledam gledam i poslje ovog Bayerna nis mi ne svijetli,neću ništa veceras no bet idem spavati evo žena taman zagrijala krevet ode nesto pametnije radit i to cim prije to bolje da se jos ne predomislim..

laku noc svima i sretno vam bilo i pisemo se sutra nadam se jos vise nego danas..vidim da se lijepa ekipica slozila tu..

pozz :uredu: :uredu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...