Montenegro88 0 Posted February 7, 2011 (edited) Vole igrace cija je maximalna uplata 2e! Ko uplacuje vise i oni snime da pravi rizik po kladu, limitiraju ga ili ga se otarase! Edited February 7, 2011 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
custa 0 Posted March 23, 2011 sigurni su i kad se dogodi greška isprave je i vrate novac jedino neznam jel namjerno griješe pa ako prođe dobro je. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ezio 0 Posted April 16, 2011 (edited) Vole igrace cija je maximalna uplata 2e! Ko uplacuje vise i oni snime da pravi rizik po kladu, limitiraju ga ili ga se otarase! Koliko je to vise,ja sam uplacivao po opkladi max do 100e i do sada nisam imao problema.I kad god malo duze ne igram kod njih salju mi ponude za one bonuse od 5e koje retko uzimam,mada su im uslovi za okretanje bonusa najbolji.Treba 5x da okrenes na kvotu mislim 1,2 ali mozes da podignes sve sto zaradis i pre okretanja bonusa. A bas me interesuje to za ogranicavanje uplate jer sam juce izvrsio prvu uplatu kod William Hil-a i ogranicili su mi ulog na 43e,a mislio sam da su jaka kladionica.Pitao sam podrsku i kazu da je tako odluceno za sport a kao da mi nisu ogranicili poker i kazino Eh i da dodam,da li se jos nekom desava da kad uplati preko Raifaizen kartice sredstva budu rezervisana a posle ponedeljkom umesto da ih skinu sa stanja pojave se ponovo u raspoloziva Meni se to redovno desava i mogu da podignem taj novac ili ponovo negde uplatim ali posle kad ponovo preseku stanje budem u minusu na kartici.sto je po meni nelogicno mislim da ne bi trebalo da tako moze? Edited April 16, 2011 by Ezio Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 16, 2011 Koliko je to vise,ja sam uplacivao po opkladi max do 100e i do sada nisam imao problema.I kad god malo duze ne igram kod njih salju mi ponude za one bonuse od 5e koje retko uzimam,mada su im uslovi za okretanje bonusa najbolji.Treba 5x da okrenes na kvotu mislim 1,2 ali mozes da podignes sve sto zaradis i pre okretanja bonusa. A bas me interesuje to za ogranicavanje uplate jer sam juce izvrsio prvu uplatu kod William Hil-a i ogranicili su mi ulog na 43e,a mislio sam da su jaka kladionica.Pitao sam podrsku i kazu da je tako odluceno za sport a kao da mi nisu ogranicili poker i kazino Eh i da dodam,da li se jos nekom desava da kad uplati preko Raifaizen kartice sredstva budu rezervisana a posle ponedeljkom umesto da ih skinu sa stanja pojave se ponovo u raspoloziva Meni se to redovno desava i mogu da podignem taj novac ili ponovo negde uplatim ali posle kad ponovo preseku stanje budem u minusu na kartici.sto je po meni nelogicno mislim da ne bi trebalo da tako moze? Tako je i meni bilo prije par godina s Privrednom Bankom, nešto kao novac rezerviran za neki k.Pa ga ja ponovno na neku kladu znao bacit. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ezio 0 Posted April 16, 2011 Tako je i meni bilo prije par godina s Privrednom Bankom, nešto kao novac rezerviran za neki k.Pa ga ja ponovno na neku kladu znao bacit. A jel ti posle stanje bilo u minusu? Meni uvek pise rezervisano kad nesto uplatim ali taj novac ne mogu da diram,tek kad predje u raspolozivo e onda mogu sa njim da rspolazem.Fakticki mogao bih da uplatim neku sumu i sacekam ponedeljak,odem u banku i podignem taj novac a posle da budem u minusu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 16, 2011 A jel ti posle stanje bilo u minusu? Meni uvek pise rezervisano kad nesto uplatim ali taj novac ne mogu da diram,tek kad predje u raspolozivo e onda mogu sa njim da rspolazem.Fakticki mogao bih da uplatim neku sumu i sacekam ponedeljak,odem u banku i podignem taj novac a posle da budem u minusu. Meni bi pisalo da je novac rezerviran za isplatu na nečem, ne sjećam se točno čemu od banaka i mogao sam ga ponovno negdje uplatit.A minus bi mi obračunali nakon par dana.Al više se to ne događa s PBZ bankom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted August 21, 2011 Bwin je dobra kladionica , imaju odlican izgled sajta 20.000 opklada dnevno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil87 0 Posted November 30, 2011 moze li neko da mi kaze ima li neka kladionica gde moze da se uplati depozit ispod 10e recimo da uplatim 2e depozit Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted November 30, 2011 moze li neko da mi kaze ima li neka kladionica gde moze da se uplati depozit ispod 10e recimo da uplatim 2e depozit bet365 minimum 5€..nekad je moglo i 1€,probaj i mybet tamo je isto nekad moglo 1€! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/57bye.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted November 30, 2011 Centrebet ... ja sam tu uplatio 1.26E Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil87 0 Posted November 30, 2011 taj centrebet kolika je minimalna isplata,sta traze prilikom isplate odg.molim te. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted November 30, 2011 (edited) . Edited November 30, 2011 by Dusko Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted November 30, 2011 . Jel to iznos u Eurima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted December 1, 2011 Jel to iznos u Eurima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil87 0 Posted December 1, 2011 dusko jesi li isplacivao novac s centrebet,kolika je najmanja isplata Quote Share this post Link to post Share on other sites