Dwiz 65 Posted March 2, 2008 SUPPORT FORUM - Unibet Official Bet-Club support forum Opis kladionice: LINK http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_arrow.gif Otvaranje računa: LINK http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_arrow.gif Bet-Club ocjena: http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_question.gif Sva vaša pitanja vezana uz ovu kladionicu šaljite ovdje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
masic 0 Posted November 19, 2008 imam kod unibet racun jel depozit 15e kod njih za isplatu su mi kazali netreba da skeniram dokumente. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dignja 0 Posted November 19, 2008 (edited) Zeleo bi dapovucem pare sa ove kladionice ali imam par ne doumica Nije mi jasno sta mu dodje ovo interna sifra? Edited November 19, 2008 by dignja Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 19, 2008 To je šifra banke, i još se zove bic ili swift cod. Pitaj u banku u kojoj imaš račun i oni će ti je dati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dignja 0 Posted November 19, 2008 To je šifra banke, i još se zove bic ili swift cod. Pitaj u banku u kojoj imaš račun i oni će ti je dati. To znaci pitam onu filijalu gde sam otvorio racun i gde sam napravio karticu za taj bic ili swift cod? I pretpostavljam da i ti koristis raiffiesen banku (kazem pretpostavljam http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_surprised.gif ) jel znas onda mozda koju adresu banke tacno pisem? Quote Share this post Link to post Share on other sites
shime 0 Posted November 25, 2008 ima li na unibet bonus na prvu uplatu i moze li bonus dobit ako se uplati preko moneybookers Quote Share this post Link to post Share on other sites
Prolaznik 0 Posted January 11, 2009 Trenutno mislim da nema bonusa, bar ja nisam dobio a uplatio sam jucer i prekjucer. Inace, kladionica je u redu, uplate i isplate su regularne, nikad problema s njima samo bi koeficijenti mogli biti malo veći. Quote Share this post Link to post Share on other sites
refer 0 Posted April 16, 2009 Trenutno mislim da nema bonusa, bar ja nisam dobio a uplatio sam jucer i prekjucer. Inace, kladionica je u redu, uplate i isplate su regularne, nikad problema s njima samo bi koeficijenti mogli biti malo veći. trenutno nema bonusa....šta se tiče isplate i uplate nikakvih problema...a šta se tiče ponude može se naći parova za odigrat pogotovo broj koševa(over,under) u NBA često zna biti bitno različito od ponuda u ostalim kladionicama Sinoć sam tako zaradio 200kn..broj koševa rules Quote Share this post Link to post Share on other sites
masic 0 Posted September 7, 2009 imam pitanje u vezi unibeta jer isplata sa unibeta na moj moneybookers jel traje 48sati hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 7, 2009 Ukoliko ima bilo kakvih problema sa računom, traje. Umjesto ovdje, pitanje uputi njihovoj korisničkoj službi. Za to imaš Chat uživo ili E-mail za kontakt ili telefon i veoma brzo ćeš dobiti odgovor gdje je problem, ako ga uopče i ima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mata2304 0 Posted October 9, 2009 Igrajući poker na freeroll turnirima zaradio sam nešto novaca i većinu sam prebacio na kladionicu te stranice(konkretno Unibet). Zanima me jel se može preko nekog servisa,bez ikakve kartice il žiro računa,taj novac prebaciti u neku drugu kladionicu? whaat.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 9, 2009 Može. Moneybookers. Neteller. Lijep pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted March 1, 2010 Imam otvoren devizni račun u PBZ banci i gore 50 eura: 1.zaradio sam na freeroll turniru na unibetu 20 eura 2.to sam dao isplatit na moj devizni račun,upisao sam tamo sve podatke 3.još nikada nisam uplačivao na unibet 4.hoče li ti novci sjest na moj devizni račun Dali ima netko sličnoga iskustva Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted March 1, 2010 Imam otvoren devizni račun u PBZ banci i gore 50 eura: 1.zaradio sam na freeroll turniru na unibetu 20 eura 2.to sam dao isplatit na moj devizni račun,upisao sam tamo sve podatke 3.još nikada nisam uplačivao na unibet 4.hoče li ti novci sjest na moj devizni račun Dali ima netko sličnoga iskustva Ja nisam mogao povuci na Moneybookers prije par dana sve dok nesto ne uplatim preko njega. Ali su mi to i napisali kad sam pokusavao. A ako je tebi proslo bez da su napisali da nesto nije u redu , vjerovatno je proslo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
janko1991 2 Posted March 1, 2010 Ja nisam mogao povuci na Moneybookers prije par dana sve dok nesto ne uplatim preko njega. Ali su mi to i napisali kad sam pokusavao. A ako je tebi proslo bez da su napisali da nesto nije u redu , vjerovatno je proslo. ja neču preko mb nego deviznog računa.ovaj mi je odgovorio da če novci sjest za par dana.ak je tak Quote Share this post Link to post Share on other sites