Tuto 157 Posted March 13, 2008 (edited) Predlažen u svrhu poboljšanja natjecanja i veće posjećenosti foruma onih forumaša koji se žele natjecatati, a nakon nekoliko promašaja odustaju od natjecanja, da se u natjecanju Expekt.com liga i Hazarder - Gamebookers.com uvedu sljedeće izmjene: - natjacanja se održavaju kvartalno (po četvrtinama) na način da: 1. četvrtina traje od 01. - 07. u tekućem mjesecu 2. četvrtina traje od 08. - 14. u tekućem mjesecu 3. četvrtina traje od 15. - 21. u tekućem mjesecu 4. četvrtina traje od 22. - do kraja tekućeg mjeseca - u svakoj četvrtini bodovi se računaju od nule, a na kraju se pribrajaju bodovima iz već odigrane četvrtine(na kraju druge četvrtine bodovi se pribrajaju 1. četvrtini, na traju�treće�četvrtine�bodovi�se�pribrajaju drugoj četvrtini itd.) - da bi natjecatelj sudjelovao u natjecanju za nagrade potrebno bi bilo po kvartalu postaviti najmanje četiri (4) para - pobjednik je onaj natjecatelj koji na kraju natjecanja (mjeseca) zbrajajući osvojene bodove po četvrtinama sakupi najveći broj bodova - način bodovanja i ostala pravila iz dosadašnjeg natjecanja ostaju kao i do sada Ukoliko bi se ovaj prijedlog, uz eventualne dopune i izmjene do kraja ovog mjeseca prihvatio, od travnja bi se krenulo po novome. Molim za komentare, kritike i prijedloge. Edited January 31, 2009 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 13, 2008 Evo mog predloga Ovo je slicno kao u Holand 2 liga: - Bilo bi 4 kvartala po 6 dana Pobednici kvartala automatski idu u Plej-off Ostala 4 bi bili iz ukupnog plasmana. Play -off bi se igrao u dve grupe po 4 u zadnjih 6-7 dana/ Toliko Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 13, 2008 Ja predlažem da se samo proba od travnja po ovom principu odigrati jedno natjecanje, hazarder možda a ne Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted March 13, 2008 Meni je ovaj prijedlog skroz prihvatljiv i podržavam ga u potpunosti... Quote Share this post Link to post Share on other sites
the _one 0 Posted March 13, 2008 dobar prijedlog Quote Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted March 13, 2008 Uvijek za! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted March 13, 2008 treba ovo sprovesti u djelo i onda da vidimo kako ce da funkcionise,bar jedan mjesec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kristijan 0 Posted March 13, 2008 Predlog je super. Ali u topiku na expect. liga 'komentari i rasprave' sam rekao da bi bilo dobro da se postuje dan ranije zbog ubacivanja u listice tih istih parova narednog dana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted March 13, 2008 Predlog je super. Ali u topiku na expect. liga 'komentari i rasprave' sam rekao da bi bilo dobro da se postuje dan ranije zbog ubacivanja u listice tih istih parova narednog dana. Ne znam rijetko ko igra dan unaprijed svoje listiće bar ja vjerujem da ih tako igra bar 80% tako da ovo dan ranije mislim da i nije neka ideja!!! A što se tiče novog pravila meni je sve jedno ja ču i tako i tako opet bit NAJBOLJI!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 13, 2008 Odličan prijedlog http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
kristijan 0 Posted March 13, 2008 Ne znam rijetko ko igra dan unaprijed svoje listiće bar ja vjerujem da ih tako igra bar 80% tako da ovo dan ranije mislim da i nije neka ideja!!! A što se tiče novog pravila meni je sve jedno ja ču i tako i tako opet bit NAJBOLJI!!! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Nesumnjam uopste, zato hocu da ti i jos neki kao ti postave dan ranije pa da prepisem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 13, 2008 ovo sa cetvrtinama je super ideja , i ideja koju je dao isa peric je mislim ono pravo , uz mozda neku korekciju moglo bi da se za pocetak proba jedan mesec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted March 13, 2008 ja predlažem još 4-5 novih natjecanja,naravno sa bogatim nagradama tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 14, 2008 u svakoj četvrtini bodovi se računaju od nule, a na kraju se pribrajaju bodovima iz već odigrane četvrtine (na kraju druge četvrtine bodovi se pribrajaju 1. četvrtini, na traju treće četvrtine bodovi se pribrajaju drugoj četvrtini itd.) Ovaj dio mi je malo nejasan.. ako se bodovi racunaju od nule - jel to znaci da nema pocetne banke i da se ide u minus u slucaju da falis par? Zanimljivo bi to bilo po cetvrtinama.. malo promjena uvijek dobro dodje http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif treba probat jedan mjesec ;) i mozda jedan prijedlog.. svaka cetvrtina imala bi svog pobjednika, a na kraju mjeseca pobjednici bi dijelili nagradu.. ili u ukupnom zbroju (naravno ako ako se zadovolji uvjet o broju postavljenih/pogodjenih parova) pobjednik cetvrtine dobije neki bonus npr. 10 bodova (simbolicno)... Quote Share this post Link to post Share on other sites