Skorpion 3 Posted April 8, 2006 Ja Inter priskacem, jer su u Italiji vec pocele kalkulacije, ko ostaje, ko ispada, ko ce u Europu i sl http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Od svih prijedloga podrzajem Standard, hendikep na Real i dinamo, te pobjede Slavena i Intera Z. Evo moje vidjenje i za preostale 3 utakmice HNL-a 16:00 Zagreb - Cibalia 2 @ 3.30 4/10 Favorit Zagreb je sigurno kvalitetnija momcad, s druge strane u Cibaliji je doslo do promjene trenera. Novi trener je Igor Stimac, o njemu je bespotribno pisat, siguran sam da ce s Cibaliom postic dobar rezultat, al to ne znaci da je dobar trener :twisted: Stimac sigurno ima autoritet i respekt, mnogi ga se boje, znam kad bi dosa na trenig Hajduka, nebi se cula ni muha u zraku. Za one koji vole nesto sigurnije Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted April 8, 2006 joj da zaboravio sam skroz da je Share this post Link to post Share on other sites
Kun 0 Posted April 8, 2006 Germania Sport 755 I Kamen i Hajduk su u srijedu ispali iz Kupa. Danas Hajduk ima mo Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted April 8, 2006 joj da zaboravio sam skroz da je Share this post Link to post Share on other sites
ONE UNITED 0 Posted April 8, 2006 Prvo da se ispričam jer sam zamijenio profil SS novim i od sada sam pod korisničkim imenom ONE UNITED i Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 8, 2006 Nema problema majstore - kao što su ti i ostali rekli - WELLCOME TO THE CLUB Budi idalje tako aktivan :o kao što si krenio Share this post Link to post Share on other sites
ONE UNITED 0 Posted April 8, 2006 RENNES - SOCHAUX (tip 1, Supersport 1.65) :P 2:1 (1:1) 4' K Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 8, 2006 Dolaze novi vjetrovi na naš forum, bar šta se tiče analiza, čestitam i 'ONE UNITED'-U i Share this post Link to post Share on other sites
ONE UNITED 0 Posted April 8, 2006 SPARTAK MOSKVA - LOKOMOTIVA MOSKVA (tip 1, Supersport 1.80) :P 2:1 (1:1) 7' Pavlyuchenko (o.g.) 0:1 24' Bystrov 1:1 69' Titov 2:1 - Davno su prošla vremena kad je Spartak bio prva asocijacija na ruski nogomet. No ta se vremena polagano vraćaju, prošle su se godine vratili u sam vrh i sudeći prema pojačanjima ove godine Share this post Link to post Share on other sites
ONE UNITED 0 Posted April 8, 2006 I samo još jedna obavijest budući da sam sinoć predlo Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 8, 2006 Hvala na obavjeti o Schalkeu, ali mislim da su i njihove zamjene adekvatne pa da NE IZGUBE od Duisburga. Sretno kla Share this post Link to post Share on other sites
ONE UNITED 0 Posted April 8, 2006 Ma i ja mislim da će dobiti samo bi bio puno uvjereniji da nema toliko izostanaka. Zato i je koeficijent dosta dobar. Mo Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted April 9, 2006 Po meni je najsigurniji za danas Milan. Javit ću se još sa novostima. Share this post Link to post Share on other sites