Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li ima ko ko se kuži u kopjutore tj da li se da kome zabaviti i sastaviti mi nekakav solidan komp u ve-milu ili hg spotu do nekakvih 3000-4000. Znači treba mi samo ono što ide u kučište ništa vanjsko!!!

Posted

Konfiguracija ovisi o namjeni za koju ti kompjuter treba. Uredski stroj, za igru, za grafiku i izdavaštvo, za crtanje, za CAD itd...

Znam za igrice i internet!!!

Posted

Sada ti pak konfiguracija ovisi o tome kakve i koje igre želiš igrati, jer ti o tome ovisi grafička kartica koja može imati cijenu i 2.000-3.000 kn. Možda ćeš htjeti povezati komp i tv pa i to treba imati na umu kod izbora grafičke. Shodno tome se izabere i procesor, pa hla

Posted
Sada ti pak konfiguracija ovisi o tome kakve i koje igre želiš igrati, jer ti o tome ovisi grafička kartica koja može imati cijenu i 2.000-3.000 kn. Možda ćeš htjeti povezati komp i tv pa i to treba imati na umu kod izbora grafičke. Shodno tome se izabere i procesor, pa hla
Posted

ja sam baš prije nekih mjesec dana se raspitvo za komp pa neke sam naučil pa mogu ti pomoći

kaj preferiraš intela i amd-a da od tud počnem?

Posted

u hgspotu, 3500 KN,

Procesor: Intel Core 2 Duo E4600, 2.4 GHz Matična ploča: s.775, ConRoe 1333-D667 R1.0, i945GC, BUS 1333 MHz, SATA-II, 7.1 zvuk, LAN, DDR2, mATX 2 Radna memorija: 2 GB DDR2, 800 MHz, Kingmax Tvrdi disk: 320 GB SATA, 7200 rpm Grafika: ATi Radeon HD2600 Pro, 512 MB, TV-Out, DVI TV-Tuner: Avermedia TV Super 007 Plus Modem: NEMA Optički ure

• 8 months later...