Tuto 157 Posted March 28, 2008 Dobro jutro! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif U Rijeci Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted March 28, 2008 Dobro jutro Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted March 28, 2008 Dobro jutro ! Evo uspio se probudit malo ranije. U zagrebu vedro, ali ja neprimječujem sunce barem ne još? Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 28, 2008 Današnji prijedlog tenisa iz Miamia (kladionica GB): Gasquet - Tursunov (HC 0:4) Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted March 28, 2008 evo neke moje Stepanek R. - Grosjean S. @ 2:1 @ 3.30 Mathieu P.-H. - Cilic M. @ 1:2 @ 3.80 Bartoli M. - Wozniacki C. @ 2:1 @ 3.30 Kirilenko M. - Errani S. @ 2:0 @ 1.80 Szavay A. - Vesnina E. @ 2:0 @ 2.10 ovo ću odigrat u stanleybetu i možda ubacim još di koji rezultat pa možda i uleti nešto Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted March 28, 2008 Malo futsala Pontevedra - Gestesa @ tip 1 @ 2.50, možda čak 1X odigrati 1.55 El Pozo - Barcelona Senseit @ tip 1 @ 1.20 Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted March 28, 2008 pozdrav svima,i sretno nam danas bilo,jedan prijedlog za danas. Polonia B-Wisla K tip2@1.45 sretno svima Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 28, 2008 (edited) Današnji prijedlog tenisa iz Miamia (kladionica GB): Gasquet - Tursunov (HC 0:4) - 2 - 1,80 Mathieu - Cilic (HC 0:2.5) - 2 - 1,85 Mahut - Moya (HC 3:0) - 1 - 1,84 Andreev - Berrer (HC 0:3.5) - 2 - 1,85 Seppi - Blake (HC 4.5:0) - 1 - 1,80 Del Potro - Lopez - 1 - 1,92 Ljubicic - Santoro (HC 0:3) - 2 - 1,85 Nalbandian - Malisse (HC 0:4) - 2 - 1,90 HC=hendikep gameova http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Od ovih prijedloga svi su na mjestu.. jedino Tursunov i Berrer mislim da ce teze proc.Tu bi radije stavila ciste pobjede Gasqueta i Andreeva ;) Edited March 28, 2008 by m&m Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted March 28, 2008 Pozdrav momci , sad idem da odigram tiket Nieminem 1 Matheu 1 Andrev 1 Harkleroad A 2 Shelburne 1-1 Ovaj Shelburn mi je najsigurniji par.Institucija u Irskoj su, doveli su pojacanja da se vrate u prvu ligu i vrate na putu stare salve. Prvi mec kod kuce su igralo 0:0 a sada ce dobiti , siguran sam u to i idu ka vrhu tabele! Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 28, 2008 (edited) Pozdrav momci , sad idem da odigram tiket Ima ovdje podosta djevojaka (dama, žena). Samo ih treba poznavati. Edited March 28, 2008 by Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Montenegro88 0 Posted March 28, 2008 HEhehehe ja mislio samo moci navuceni na kladionicu Onda pozdrav momci i djevojke http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 28, 2008 Pozdrav svima. Ja igram kladionicu vec dosta godina i zadnjih godinu-dvije u kladionicama primjećujem sve više djevojaka. Nekada mi je bilo neobićno vidjeti ženu u kladionici ali danas mi je to normalno. Iako, moram priznati da moju suprugu sport uopće ne zanima. Nju više zanimaju ona smeća od serija ( Meksičke, Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 28, 2008 Da li ima ovdje koja djevojka koja se hoće mijenjati? Ja dajem svoju suprugu (ne voli sport ) za djevojku koja voli sport. Da li si pitao svoju suprugu, želi li ona zamjenu? Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted March 28, 2008 Možda bi i njoj bolje odgovarao netko tko nije toliko opsjednut sportom kao ja. Ionako mi stalno "kvoca" da sam opsjednut svim sportovima i da ništa drugo ne gledam na TV-u osim utakmica. Iako , moram priznati da je skoro u pravu. Vjerojatno vas ima dosta koji ste kao i ja "ovisnici" o sportu i naravno kladionici i pratite sve sportove od nogometa do MLB-a ( kao ja ). Moram priznati da mi ipak pomalo nedostaje netko da s njim mogu doma komentirati utakmice. No, još je mlada pa ju možda uspijem navući na neki sport ( a ona mene na serije ) Pozdrav. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cool.gif Share this post Link to post Share on other sites