orijent 0 Posted March 29, 2008 Dovoljno je pogledati samo rezultate i tečajeve nogometne Njemačke 1. lige i sve će ti biti jasno: Baš zato i pitam......prošli su Zadar(tip dana), Arsenal, WBA, Manchester, Bordeaux, MTK, Dundee Utd, svi bosanci.....pa možda je netko uspješno odabrao.... Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted March 29, 2008 Dovoljno je pogledati samo rezultate i tečajeve nogometne Njemačke 1. lige i sve će ti biti jasno: Nurnberg - Bayern M. - 3.50 - 1:1 Leverkusen - Frankfurt - 4.80 - 0:2 Karlsruher - Schalke 04 - 3.20 - 0:0 Werder - Duisburg - 9.50 - 1:2 Bochum - Borussia D. - 3.10 - 3:3 Hamburg - Bielefeld - 4.50 - 1:1 Tu su još i Share this post Link to post Share on other sites
refer 0 Posted March 29, 2008 evo i roma Osta mi još jedan listić, na kojem sam pogodio Zagreb, a imam još Varteks i Lazio... A to ako pro Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted March 29, 2008 Mene na tenisu zezne Verdasco , nisam razmišljao na način da je jučer ispao Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted March 29, 2008 popravni; nogomet Dinamo Kortrijk košarka Cholet Ratiopharm Ulm tenis Juan Monaco Nikolay Davydenko Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 29, 2008 Danas kasnim Sto se tice Maria.. kontra njega NE igram.. ne zato sto je nas.. nego zato sto uvijek igra do kraja i bori se za svaki poen! Ali, realno bit ce to tesko izvesti danas.. cini se da ima problema sa servisom. ako netko ima priliku gledat ove teniske meceve neka kaze koju pametniju.. Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 29, 2008 Gledam sad prosli mi Minar i Sela, Cibulkova, Petrova predala Zheng.. ali imam jednog uljeza.. pozdrav Kohlschreiberu Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted March 29, 2008 evo ak neko ima digitalnu sat. i motor, na 10 Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 29, 2008 Celik Zenica 3 - 2 Siroki Brijeg Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 29, 2008 Suhi gledas tenis? Ce dobit Acasuso? Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted March 29, 2008 naravno kolega. Sarajevo-Travnik tip1@1.20 1-0 Celik-Siroki Brijeg tip1@1.45 3-2 Jedinstvo-Posusje tip1@1.35 3-2 Modrica-Slavija tip1@1.20 1-0 Orasje-Velez tip1@1.20 6-0 danas su kod nas ja mislim sve kecevi,domacini ne smiju kiksati,k'o kiksa ispade iz lige,tako je to kod nas,peti si na tabeli,ali ako kuci zeznes u gostima gubis sigurno i eto te na dnu,tako da je danas sve zicer do zicera. Dobar dan svima i sretno danas,zaboravio sam se pozdraviti. Nadam se da je bar neko odigrao moje prijedloge. Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted March 29, 2008 Suhi gledas tenis? Ce dobit Acasuso? Acasuso? vodi Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 29, 2008 Mido To si igrao on line ili? Share this post Link to post Share on other sites
m&m 2 Posted March 29, 2008 Hvala Isa gledas to na tv ili na livescore? stavila sam nesto sitno da ce Acasuso osvojit 2.set..i isto tako da ce dobit mec pa me zanimalo kako to izgleda na terenu ako netko prati... Share this post Link to post Share on other sites
mido1986 0 Posted March 29, 2008 Mido To si igrao on line ili? igrao sam online i sve stavio 1,a po zemaljskim sam ih kombinovao i nije lose bilo,da je svaki put ovako,sto se njih tice. Share this post Link to post Share on other sites