vukovarac Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Evo ga, jos 2 ekipe krecu sa sezonom. Atlanta veceras definitivno ima prednost sa Hudsonom na moundu. Prva je utakmica sezone za obje momcadi, i nemoze se reci ko je bolji. Po rosteru, Atlanta je jaca, ali to nemora nista znaciti u vecerasnjoj tekmi. Washingtonu je ovo prva sluzbena utakmica na novome stadionu. Samo su jednom igrali na njemu, i to protiv Baltimorea zadnju tekmu spring traininga kada su dobili 3-0. Meni je ovo na prvi pogled pobjeda Washingtona. Ocekivo sam najvise 1,85 na Washingtona,ali kad sam vidio ovih 2,35 koliko daju neke lokalne klade morao sam iskoristiti to. Cak sam u Germaniji nasao hendi +1,5 na Washington sa koefom 2,00. Under 8,5 mi se najvise svidja, jer ne vidim neku napadacku silu kod bilo koje od ove 2 ekipe. 4-3 za Washington i meni dosta Dakle, moje preporuke za danasnju tekmu su: Washington - Atlanta - 1 - @ 2,45 (bwin) 2/10 Washington (+1,5) - Atlanta - 1 - @ 2,00 (germania) 3/10 8,5/ Washington - Atlanta - 1 - @ 2,00 (bwin) 5/10 Quote
Recommended Posts