vukovarac 0 Posted April 5, 2008 (edited) Edited April 6, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
vukovarac 0 Posted April 5, 2008 Idemo redom. NY Yankees - Tampa Bay Rays Petite VS Jackson Jackson je prosle sezone imao "odlican" start. 1-9 uz ERA 7.23 Dobar dio prvog djela sezone sam igrao kontra Tampe kada je on startao, tako ce biti i ove sezone. Jucer si Yankeese izgubili 13-4 sa mladim Kennedyem na moundu. Danas starta iskusni Pettitte. Prosle sezone su Yankeesi dobili 21 od 34 utkamice u kojima je on startao. Nadam se da ce i danas odnijeti pobjedu Toronto Blue Jays - Boston Red Sox Jucer ocekivano under. Malo manje ocekivano pobjeda Toronta. Danas se nebi ovdje igrao sa prognozama. Chicago Cubs - Houston Astros Marquis VS Oswalt. Ako Marquis izdrzi 6 inninga, to je pobjeda Cubsa. Koef mi se svidja, pa cu uzeti za mali ulog. Oswalt nije nesto specijalno. Po meni je danas realan koef 1,7 na Cubse, a ovih 1,95 uzimam Milwaukee Brewers - San Franisco Giants Jucer je bilo razvaljivanje od strane Brewersa. Steta sto su dopustili 4 runa Giantsima, inace bi imo jos jednu dobivenu okladu vise. Danas ce biti ista prica. Pitcheri po meni ne igraju veliku ulogu ovdje. Tu je najbitniji napad, kojeg Giantsi nemaju. Brewersi dobivaju Cincinnati Reds - Philadelphia Phillies Eatonu ce ovo biti prvi start ove sezone. Harangu drugi. Prednost dajem Redsima, ali ne veliku, premali koef, mozda cak mali value na Philliesima, ali ja preskacem St. Louis Cardinals - Washington Nationals Jucer su Cardsi bez problema dobili. Mislim da ce i danas. Wasingtonova je u seriji od 2 poraza, a Cardsi u seriji od 3 pobjede. Pitching i batting edge na strani Cardsa. Meni se svidja koef, i to cu sigurno igrati za nekih 5/10, a mozda i hendi za nekih 3/10. Minnesota Twins - Kansas City Royals Kao sto sam i rekao, Twinsi su jucer zaustavili pohod Royalsa. Danas ne dajem prednost nikome i zaobilazim ovu tekmu u sirokom luku. Detroit Tigers - Chicago White Sox Willis , pridoslica iz Floride ce pokusati zaustaviti ovaj negativan niz svoje ekipe. 0-4 na otvaranju sezone. Najprije metla od Royalsa i jucer poraz 8-5 od CWS. Kaze se da se nikad ne igra kontra nekog streaka. Jucer sam igro kontra streaka Kansasa, danas cu kontra streaka Tigersa. Detroit danas mora dobiti. Samo da kazem, nije za veliki ulog, cak ni za srednji. Igram ih za mali ulog, valjda ce prekinut tu seriju. San Diego Padres - LA Dodgers Ovo je najbolji pitching matchup dana. Dva pitchera koja u svom prvom nastupu ove sezone nisu dozvolili niti jedan run. Prvi inning X za malo jaci srednji ulog (znaci nekih 7/10). To mi je pick dana Bookiei su odlicno postavili granicu na 6,5 runova. To je malo, ali mislim da ce i biti manje od 6,5 pogotovo ako oba pitchera budu bacali kao u prvim tekmama ove sezone. Atlanta Braves - NY Mets Dva dosta dobra pitchera. Main koji starta za Metse pogotovo. Mala prednost Metsima. Under ne igram, jer imaju jako dobar lineup i svatko moze pogodit kako treba Oakland Athletics - Cleveland Indians Eveland koji je ove sezone dosao u A's-e VS Sabathie koji se jako muci u Oaklandu. Meni no bet, iako mala prednost gostima Baltimore Orioles - Seattle Mariners Mala prednost gostima zbog boljeg pitchera. Inace Seattle je puno bolja ekipa, ali ih nesto neide LA Angels - Texas Rangers Jucer velika pobjeda Rangersa 11-6. Milwwod je bio dosta dobar u prvom startu ove sezone, dok je Weaver baco predobro za udarace Twinsa. Premali koef na Angelse da bi se ista isplatilo igrati tu Florida Marlins - Pittsburgh Pirates 2 jako lose ekipe. Jucer sam dao malu prednos domacinima, dobili su. Danas se ne zelim igrati sa prognozom ovdje, jer stvarno sta god da bude, nece biti iznenadenje. Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks Jucer under 10,5 "lagano" uletio. Danas 2 jako dobra pitchera, ali su i bookiei malo pametniji nego jucer i spustili granicu na 8,5. Da je malo visa granica, uzeo bi under bez razmisljanja. Ovako nista Quote Share this post Link to post Share on other sites