Dex26 0 Posted April 6, 2008 (edited) 20:45h Boavista v Benfica tip x preporucujem kvota 3.35 betfair.com Gost je bez poraza 11 meceva, sjajna forma Benfike, ali na poslednjih bet 4 neresene i jedna pobeda: DDDDW. Nemam informacija o sastavu. Boavista je u sigurnoj zoni, nece ispasti ali nema sanse ni za neko od mesta koje vodi u evropu. Na poslednjih pet utakmica kod kuce 4 pobede i jednu neresenu WWWNW. S Portom su igrali 0:0, sa Sportingom 2:0. Ocekujem od njih da pokusaju da se revansiraju za poraz od 6:1 u prvom delu sezone, ali isto tako i Benfika nece prepustiti lako bodove. Dex ------------ Edit by Tuto: Molio bih da se teme otvaraju na način da se u Edited May 4, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dex26 0 Posted April 8, 2008 (edited) 20:45h Boavista v Benfica tip x preporucujem kvota 3.35 betfair.com ------------ Edit by Tuto: Molio bih da se teme otvaraju na način da se u upiše u Topic Title: 07.04.2008. - Ponedjeljak. Ukoliko se želi u Topic Description se može napisati liga ili štogod drugo. Tako piše i u naputku 'Kako se otvaraju nove teme?'. U potpisu ne smiju biti reklame. Molim da se pročitaju 'Pravila ponašanja na forumu'. Skinuo sam potpis. Stvarno mi nije jasno sta sam pogresio kada sam ovako otvorio temu. Napisao datum, dan u nedelji i to je to. Zatim unutar teme postavio analizu, sve jasno i to je to. Uostalom, samo ja i postavljam svoje analize tako da od drugih ne mogu i da vidim a u Kako se otvaraju nove teme stvarno ne vidim sta nisam uradio. Inace i tip je prosao. Mada ga verovatno niko nije ni odigrao. Edited May 4, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites