Montenegro88 0 Posted April 8, 2008 Imam osjecaj da ce Celzi da se *sere u Fener http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 8, 2008 A moj osječaj za danas je pobjeda Liverpoola sa 2:0 ili čak i 3:0!!! SRETNO"!!! Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted April 8, 2008 Ja ne mogu vjerovati ovo je stvarno za svaku pohvalu nevjerovatno. "Poštovani, Pozdrav iz Dubrovnika, sa Proporele Potaknuti člankom u kojem se vaš kapetan Zdeslav Vrdoljak žali na činjenicu da nemate navijačku podršku na svom bazenu, došli smo do ideje koja bi Vam taj problem riješila u vrlo važnoj utakmici u srijedu. S obzirom na to da naš Jug u srijedu ne treba pomoć, s obzirom da putuju sa pet razlike na uzvrat u Atenu, a Vi dočekujete Partizan, spremni smo za tu utakmicu zaboraviti naš rivalitet, te Vam ponuditi našu pomoć. Ako ste zainteresirani, sve što trebamo je prijevoz i smještaj za jednu noć i spremni smo na daleko putovanje u Zagreb. S našom pomoći poraz nije u opciji". Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted April 8, 2008 Evo moja 2 hazarderska: Cibona - Split 2 (4.60) - (6.70) u S Share this post Link to post Share on other sites
Suhi 0 Posted April 8, 2008 (edited) Svaka čast Karolin Edited April 8, 2008 by Suhi Share this post Link to post Share on other sites