eagle_1313 3 Posted April 16, 2006 Ljudi di je zapelo - zar nema viš niko nakakav prijedlog ili vas jednostavno nezanima??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 16, 2006 Nisam imao vremena zadnjih dana razmišljat o ovome ! NO ideja mi se svi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted April 17, 2006 Malo mi je previše da otvaramo za VIP članove ponovno sve ove rubrike: - NOGOMET- KO Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 17, 2006 neka umisto svih ovih rubriika onda bude tema "Parovi dana xx.xx.xxxx" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 17, 2006 To je bolje, lakše je moderirati, samo eto neka bude u naslovu što se igra, neka je to pravilo. Npr. Nogomet Brasil - Hrvatska ili sl. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted April 19, 2006 Mišljenja sam da je već manje-više sve rečeno oko novog izgleda, članstva, aktivnosti i neaktivnosti na ovom forumu. Dwiz bi trebao, a to je već započeo, do kraja uobličiti nova pravila i novi izgled foruma, dati ako Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 19, 2006 Evo ja ću se izjasnit - tko je vidio šutit: Neka promjene započmu! :o :P Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted April 20, 2006 Evo napravio sam zatvoreni forum. Svima je vidljiv (neka se vidi da postoji) ali samo odabrani imaju pristup.... U Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 20, 2006 Dwiz zašto ponavljaš postove po dva puta tako imaš i pod listići ekipa special 2 iste teme ps. je da je sa malim promjenama u jednoj rječi ali svejedno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted April 20, 2006 Ne ponavljam postove po dva puta namjerno... nešto mi forum zeza http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 20, 2006 To sam i ja primjetio dva puta isto ! Da su ekipe izbrisane ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 20, 2006 3 ekipe su izbrisane jer su neaktivne već od davno Praktički moja i vesnina ekipa samo igraju i tu i tamo se eKICh ubaci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 20, 2006 Istina, a i prolaznost tih listića je katastrofalna .. Najbolje za sada je 17/7, što nije ni 50% ! Iako su koef. preko 3, pa bi to svejedno bio profit, al opet. Quote Share this post Link to post Share on other sites