Dex26 0 Posted April 8, 2008 (edited) 09.04.2008 20:30h TAU -11 vs. Partizan +11 Tip: 2 Ulog 10/10 Pinnacle 1.90 Pozdrav svima, Ljudi moji, mislim da +11 na Partizan nije realno. To je zakljucak koji stavljam na pocetak analize. Nisam se bavio mnogo vestima sa strane tako da nemam informacija o tome sta su rekli treneri, itd. Ali gledao sam oba meca i utisak, posmatrajuci igru i statistiku, koji sam stekao je: da ne samo da ce Partizan dobiti mec sa +11 vec ima i realne sanse da pobedi i bez hendikepa. U prvom mecu Partizan je imao svoju sansu i nije je iskoristio, ali malo ko zali za tim. Po svemu sudeci igrace rastereceno, a ukoliko vide da mogu u prve 2 cetvrtine lako ce stici do pobede. Sve, naravno, ukoliko TAU ne zablista kako ume. TAU je skup, na svom terenu, i mislim da ce igrati pod pritiskom. Za razliku od gosta, oni imaju igrace iz svih kosarkaskih velesila pa se ne moze, kao i za Partizan, predvideti igra tima gledajuci mentalitet. Na kraju krajeva, ako TAU i odradi posao profi na terenu, +11 na Partizan je dovoljno da ne izgubite opkladu. Pisem danas da ne promene hendikep. Nadam se da niko od dobrih poznavaoca kosarke nece da zameri na oskudnoj analize, ipak tipujem na fudbal pa ne znam mnogo o basketu... ali taj osecaj da ce doci pobeda gosta mi neda da ne odigram 2. Dex26 -------------- Edit by Tuto: Molio bih da se pridržavaš naputka o otvaranju tema 'Kako se otvaraju Edited May 4, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dex26 0 Posted April 10, 2008 (edited) TAU - PARTIZAN rezultat: Pokraden mec Jeste da je ovo spam, al ono na terenu je sramota. Eto, ipak ce Spanija imati svog predstavnika i zavrsnici i imace gde Spanci sa platom od par hiljada evra da potrose koji novcic. Bili iz Srbije ili ne, bili navijac Zvezde, Dinama iz Zagreba ili Partizana, siguran sam da delite ovaj utisak posle odgledanog meca. Edited May 4, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites