Jump to content
Sign in to follow this  
Dex26

11.04.2008. - Petak

Recommended Posts

11.04.2008 at 20:00h Niort-1 vs Clermont+1 tip: X (u hendikepu, tj. pobeda domacina sa jednim golom prednosti) ulog: 8/10

Domacinu bezi Dijon 2 boda, toliko im treba da pobegnu iz zone ispadanja. Pre 3 i 4 nedelje su izgubili, pre dve nedelje dobili Libourne sa 2:1 na svom terenu, dok su pre nedelju dana remizirali u gostima sa Nantes 1:1.

Goste 5 boda deli od mesta koje vodi u visi rang. Koliko Troya lose igra u poslednjim nedeljama mozda bi se i mogli nadati necemu, ali kako je tu i Grenoble koji im bezi 4 boda a koji igra sasvim solidno, oni nemaju vise sansi. Mada ne treba nikog otpisivati 8 kola pre kraja, ipak su izgubili i od Troye i od Grenobla.

Clermont u poslednjem kolu, igrali su kod kuce, pobedio je Montopellier sa 3:2 a pre dve nedelje izgubio od Angersa u gostima sa 2:1. U sasvim dobroj je formi, ali karakterise ih slaba igra u gostima: na poslednjih pet meceva samo jedna pobeda uz 4 poraza.

Neizvestan mec, i kvote su takve ali dajem malu prednost domacinu jer mi se cini da ulazi u formu a uz to gost nema motiva a i slabo igra u gostima. Kako je ovo Francuska 2 liga ocekujem ne vise od dva gola, verovatno 1:0 pa otud i moja igra X u hendikepu -1 na domacina.

* Jos nesto, u narednom kolu Nior putuje fenjerasu Gueugnon a zatim docekuje Dijon, koji mu je direktni protivnik u borbi za opstanak, pa prema tome: ukoliko sad nije vreme da pocnu sa dobrim igrama, kasnije ga nece ni biti.

Dex26

Edited by Tuto

11.04.2008 at 20:30 Guingamp vs Le Havre tip 3+ (over 2.5) kvota Bwin 2.20 ulog 8/10

Necu da duzim jer ovo mi je 2 tip za danas a i nemam mnogo vremena.

Gost ubedljivo prvi, moze promociju da osigura i sa dobrim igrama kod kuce. Na poslednje 2 igrao 3+.

Domacin je na sredini tabele i nema z sta da brine. Poslednje 3 igrao 3+.

I jedni i drugi ce igrati potpuno rastereceno pa zato mislim da je najbolje da s konacni ishod preskoci i odigra 3+.

Dex26

Edited by Tuto