Goran1 7 Posted April 17, 2008 (edited) Evo, zavrsila je jos jedna regularna sezona NBA-a. Sada je na redu doigravanje. Ovdje su parovi doigravanja. (8) Atlanta Hawks vs. (1) Boston Celtics (7) Philadelphia 76ers vs. (2) Detroit Pistons (6) Toronto Raptors vs. (3) Orlando Magic (5) Washington Wizards vs. (4) Cleveland Cavaliers Da se na pocetku osvrnem na prvi dio sezone. Na Istoku je bilo malih iznenadenja ali uglavnom je zavrsilo ocekivano. Boston – imaju najbolji trojac lige i ocekivano su prvi vrhu. Problemi nastaju kada se ozljedi netko od velike trojke. Definitivno ( ukoliko budu zdravi ) mogu do naslova na Istoku. Detroit – konstantno su pri vrhu i po meni su glavni favoriti za naslov na Istoku. Imaju vecu sirinu u odnosu na Boston a osim toga imaju i iskustva igranja velikih i odlucujucih utakmica. Orlando – zasluzeno su pri vrhu. Citavu sezonu igraju odlicno a dok ih Howard vuce sve je moguce. Ipak , po meni su malo iza Detroita i Bostona. Cleveland – momcad koja ima ( zdravog ) LeBrona moze cak i do naslova. U zadnje vrijeme je LeBron imao problema s ozljedama i to im je glavni minus. Kada je zdrav, nitko ga ne moze zaustaviti. Washington – veliki problemi s ozljedama tijekom sezone. Sada im se vratio Arenas ali je ozlijeden Butler. Mogli bi namuciti Clevelanda u prvom krugu. Toronto – Bosh i drustvo su zasluzeno medu 8 najboljih. Medutim ne vjerujem da mogu iznenaditi Orlando. Philadelphia – nakon sto su se rijesili Iversona nisam vjerovao da mogu tako dobro odigrati sezonu. Po meni, veliko iznenadenje lige, medutim imaju tu nesrecu da su naletjeli na Detroit. Atlanta – iako su vrlo dobri imaju nesrecu da igraju protiv najbolje momcadi lige. Nemaju nikakve sanse da produ dalje. Ostali: Indiana – ozljede su ih unistile. Nije im pomogao niti odlican zavrsetak sezone. New Jersey – rijesili su se nezadovoljnog Kidda ali je rezultat izostao. Ocito su se igraci zasitili. Chicago – najneugodije iznenadenje lige. Ja sam vjerovao da ce biti pri vrhu ali … Charlotte – nitko nije niti ocekivao nesto vise. Standardni. Milwaukee – da nije bilo dosta ozljeda, momcad je mogla i morala bolje. Iako, mora se priznati da je momcad prilicno limitirana. New York – svake me godine sve vise razocaravaju. Toliko novaca je ulozeno u momcad a rezultata nema. Jos su jednom ostali daleko od play offa. Miami – najvece razocarenje sezone. Zavrsili su kao posljednji na Istoku. Primjer su momcadi koja je u dvije godine od zvijezda zavrsila u blatu. Ubile su ih ozljede – pogotovo Wadeova ozljeda. Sljedece godine ce valjda biti bolje. Edited April 17, 2008 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites