Jump to content

Recommended Posts

Posted

... molio bih Tuta da na jucerasnjem takmicenju h2h(B grupa) ponisti meni ona 2 "poklon" boda,ja sam mislio da nece dati obje ekipe po gol u prvoj trecini,a one su dale...

PS: nesto Pm ne moze pa sam ovako morao da javim.

Fair Play je vazan

Cijenim tvoj Fair Play, ali uz najbolju volju me mogu
Posted (edited)

Malo MLB bizarnosti. San Diego i Colorado nikako da završe utakmicu. U regularnom dijelu nakon 9. inninga bilo je 0:0. U nastavku (produžecima) u 14. inningu oba postižu po jedan poen, tako da u 17. inningu još uvjek je

Edited by Tuto
Posted

Dobar dan prognoza u MB promenljivo od sunca.. kiše..vjetra..pa opet izpočetka...

juče me torpedirao Montreal(produžeci), pa nisam siguran dal da danas igram NHL Anahem 1

jer juče sam mislio,da je Mon.čista jedinica a ono potop

probat ču danas nogomet možda Brugge i Cork 1

puno sreče meni posljedna dva dana fali

Posted

Cijenim tvoj Fair Play, ali uz najbolju volju me mogu uslišiti tvoj vapaj poništenja budući si uz svu opisnu nejasnoću para, na ž

alost ili sreću, tip, a i tečaj, para pogodio. Tako kazuje izvješće Premier kladionice i tako mora biti.

Lijep pozdrav

pozdrav svima,dobro je Tuto pa nisi ponistio moja 2 boda,ipak sam bio u pravu ali sam na pogresnom txt gledao taj rez,jer je pisao da je zavrseno 5-3 a u zagradi (3-1) ja sam bio pomislio da je to trecina u zagradi,kad ono ukupan rez u pobjedama,gdje NY Rangersi vode 3-1...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...