Jump to content

Recommended Posts

• Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dobro jutro! :uredu:

U Rijeci

Edited by Tuto
Posted

Natjecatalji za polufinale H2H su postavljeni, a molio bih kolegu mido1986 da očisti svoj PM od poruka da može primati nove PM (on nastavlja natjecanje u grupi B)

Tuto http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

pozdrav svima iz suncanog Sarajeva,vise danas nego jucer srece....Tuto kako da obrisem poruke,ne mogu da nadjem poruke i da ih izbrisem,nema ih kao prije u gornjem desnom cosku,sad su nestale.....sad kad kliknem npr.da tebi posaljem poruku,izbacuje mi EROR.Ako znate pomozite.

pozdrav

Posted

Jutro

Inače u MB sunčano..juče katastrofa nisam se ja loše kladijo nego su oni loše igrali

Danas bi po nekoj pravilu hladno vruče moralo bi biti bolje(mož mislit)

Juče sam puno razmišljao,pa šipak...danas igram prvi par A.Vila solo 1 ..kud puklo da puklo

Posted

....Tuto kako da obrisem poruke,ne mogu da nadjem poruke i da ih izbrisem,nema ih kao prije u gornjem desnom cosku,sad su nestale.....sad kad kliknem npr.da tebi posaljem poruku,izbacuje mi EROR.Ako znate pomozite.

Put:
Posted (edited)

Dobro Jutro!

Sretno u odabiru parova!

Ja opet po starom idem na velike koeficijente pa evo nekih tipova:

-----------------------------------------------------------------------------

Siena - Genoa @ tip2 @ 4.50

Sampdoria - Udinese @ tip2 @ 3.00

Standard - Andelecht @ tip2 @ 2.70

Toulouse - Bordeaux @ tip2 @ 2.40

Brondby, Grasshopperss, Hammarby, Brugge

Villarreal - Valladolid @ tip1 @ 1.60

Marseille - Lille @ tip1 @ 1.75

Milan, Elfsborg, Helsinborg, Newcastle, Aston Villa, Aarhurs

To bi bilo to. Ovi svi parovi su se našli u nekim kombinacijama pa valjda bude nešto.

Ima ko kakav singl ...

mido1986 kaj misliš o današnjoj utakmici BiH lige?

m&m ima kaj od tenisa? (

Edited by Suhi
Posted

ne moze Tuto stvarno kad udjem u My Controls nema da pise messenger...ako moze neka Dwiz vidii pokusa da sredi ili ako hoces da ja ostavim svoju sifru pa ti udji u moj account i probaj srediti.

Posted

mido1986 kaj misliš o današnjoj utakmici BiH lige?

(

danasnji mec BIH lige mislim da je namjestena 2,dugo se prica da je siroki dosao sa torbom para http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif

slaviji ne treba ni za sta,osigurala je ostanak a ne moze naprijed,tako da i sa x siroki bi izgubio titulu...nije lose probati 2 ako ne blokiraju...

evo od mene danas

Cham-Chiaso tip2

Austria-Ried tip1

sretno svima

Posted

ne moze Tuto stvarno kad udjem u My Controls nema da pise messenger...ako moze neka Dwiz vidii pokusa da sredi ili ako hoces da ja ostavim svoju sifru pa ti udji u moj account i probaj srediti.

Javio sam Dwizu, pa će on to otkloniti. Ipak je to njegov forum i on
Posted

ne moze Tuto stvarno kad udjem u My Controls nema da pise messenger...ako moze neka Dwiz vidi i pokusa da sredi...

mido1986, Dwiz ti sredio pa provjeri da li sve radi.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...