Dwiz 65 Posted April 10, 2006 Pravila natjecanja: 1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma 2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted April 14, 2006 Osijek-Kamen Ingrad 1 1,95 HL ulog 10 nemam vremena za objašnjenja.... Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted April 14, 2006 San Sebastian-Santander tipx 3.10(20.00h)Supersport ulog 10 bodova 22/09-04 Share this post Link to post Share on other sites
electron 0 Posted April 14, 2006 Lazio - Livorno TIP: 1 Koef: 1.50 Premier sport Raspucao se lazio. Na prethodna tri duela zakovao je osam golova i sedam poena. UEFA Kup mu je na dohvat ruke a ne moram govoriti sto to znaci ovako mladom timu. Livorno je kod kuce predao mrezu Udinezeu, i to onako dobrovoljno, te stoga ne znam zasto bi u Rimu nesto jace zagrizao. Moj ulog laganih 20 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 14, 2006 Lazio - Livorno TIP: 1 Koef: 1.50 Premier sport Raspucao se lazio. Na prethodna tri duela zakovao je osam golova i sedam poena. UEFA Kup mu je na dohvat ruke a ne moram govoriti sto to znaci ovako mladom timu. Livorno je kod kuce predao mrezu Udinezeu, i to onako dobrovoljno, te stoga ne znam zasto bi u Rimu nesto jace zagrizao. Moj ulog laganih 20 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Ajde molim te gledam i svaki puta negdje nešto krivo napišeš ! Pročitaj pravila, maksimalni ulog je 10, dakle ne 20 .. Pročitaj pravila bilo kojeg natjecanja, da bi mogao pravilno sudjelovati u njima (ok ovdje će Dwiz uzeti 10), ali u Hazarderu kvota 2.1, to ti je ne va Share this post Link to post Share on other sites
bibi 0 Posted April 15, 2006 Hajduk-Dinamo 2 2.60 supersport ulog 10 Share this post Link to post Share on other sites
dbujas 0 Posted April 15, 2006 duisburg-hamburg 2 @ 1.7 super sport Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted April 15, 2006 Lazio(0:1)-Livornio hendikep X Lazio tra Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted April 15, 2006 20:15 Hajduk - Dinamo 1 @ 3.60 Favorit Ulog 10/10 Pogled na tablicu, trenutna forma, igracki kadar nikad nisu bili presudni za derby. Hajduk ima sansu bar donekle isprat gorak okus ove sezone. Navijacki se nadam pobjedi Hajduka. GL :o Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 15, 2006 Xamax - Basel tip: 2 Ulog: 10 Tečaj: 1.85 Basel mora dobit da bi osigura naslov - slabašni xamax im nebi triba bit probelm. Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted April 15, 2006 6556-H1 cagliari : (-1) juventus tip 2 (koef. 3.87) Stanleybet Ulog 10 Milan je za le Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 15, 2006 San Jose-Anaheim 1 @ 2.0 SS Ulog: 10 Analiza, vjeran sam San Joseu koji me ugodno iznenadio, pa da i kiksa ne bi me razočarao koliko mi je para donio http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Eto jednostavno znaju posao, trgnuli su se i stvarno su u wining streaku, pratim sve dok im to ne prestane ! Share this post Link to post Share on other sites
mitko 0 Posted April 15, 2006 Grenoble Foot - SC Montpellier tip 1 kv.2.10 wetten.de Montpellier je preumoran posle duge borbe(120 min) u kupu protiv Rennes. Oba kluba se nalaze u zlatnoj sredini tabele, tako da ova tekma i nema neki znacaj. Prednost je na stranu domacina. Share this post Link to post Share on other sites
mitko 0 Posted April 15, 2006 Grenoble Foot - SC Montpelliertip 1 kv.2.10 wetten.de Montpellier je preumoran posle duge borbe(120 min) u kupu protiv Rennes. Oba kluba se nalaze u zlatnoj sredini tabele, tako da ova tekma i nema neki znacaj. Prednost je na stranu domacina. Ulog 10 Share this post Link to post Share on other sites
supersonični majstor 0 Posted April 15, 2006 hajduk-dinamo 2 2,70 Share this post Link to post Share on other sites