Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jučer stavim da na tekmi MLB Bostona i Detroita neće biti niti jedan Home Run i kad ono lik mi napravi Home Run u 9 iningu kod rezultata 5:3 i šta mu je sada to trebalo srce mu ljubim!!!

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

ajmo sad ko balavci,dinamo je bolji,ne hajduk je bolji...nemate pojma kako izgledate smješni iz perspektive nas koji ne znamo šta je nogomet i prva liga..

Posted

Jučer stavim da na tekmi MLB Bostona i Detroita neće biti niti jedan Home Run i kad ono lik mi napravi Home Run u 9 iningu kod rezultata 5:3 i šta mu je sada to trebalo srce mu ljubim!!!

to je nezgodno kad znaš pravila, uvijek se nasekiras....

ja neznam basebal pravila i samo ujutro pogledam jel crveno ili zeleno u povijesti oklada :hysterical:

Posted

To je bio potez za publiku :hysterical:
Posted

Hajduk će sutra sigurno sa više srca igrati, zato je X2 value bet!

Istina navijam za Dinamo ali stvarno ne vidim ni 1% da Hajduk može izvući X pa ni da do

Posted

Trenutno je samo Tuto dobio titulu moderator (i to i više nego zasluženo)...Nego ako imate još koji prijedlog za naslov specijal titule, možete slobodno reći...

Zahvaljujem, ali trebao bih imati bar još dvije zvijezdice. Jednu za broj postova i jednu za obradu i obračun tablica. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/77tooth.gif

Uostalom, i me

Posted

Ma kakav hajduk. Jest da dinamo ima komičnog trenera ali sutra će pregaziti "bile". 2-3 razlike bit će sasvim dovoljno za uzvrat. dinamo+real sutra se uzima :hysterical:

Posted

Nizozemac Frank Rijkaard voditi će Barcelonu do kraja sezone, a tada će mjesto trenera prepustiti bivšem kapetanu Josepu Guardioli

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...