tvicenti 7 Posted May 10, 2008 E a kako me živcira ovaj komentator samo pljuje po organizatorima koda su oni krivi što je kiša baš sada pala. Pa onda Jug i Mladost igraju loše samo radi lošeg vremena koda i njihovim protivnicima nije isto vrijeme!!! Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 10, 2008 TOoooooooooooooooooooo Jug ima +1 u produžetku!!!! Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 E a kako me živcira ovaj komentator samo pljuje po organizatorima koda su oni krivi što je kiša baš sada pala. Pa onda Jug i Mladost igraju loše samo radi lošeg vremena koda i njihovim protivnicima nije isto vrijeme!!! Ipak je final four pa su valjda mogli naći bazen sa krovom ali nema veze - samo da Jug osvoji!!! Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 10, 2008 Daj budite aktivniji u izvještavanju sa utakmice......djeca gledaju Willya pa...... Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 10, 2008 Daj budite aktivniji u izvještavanju sa utakmice......djeca gledaju Willya pa......12-12 i imamo loptu!!! Share this post Link to post Share on other sites
kangaroo85 0 Posted May 10, 2008 kaj ti nevoliš hrvatsku? kad si tak protiv dubrovčana, pa i oni su naši, i neznam zakaj bi bili arogantni?!!! jedino ak si odigro na kladi protiv njih što je realno to je druga stvar ali nemoj tak govorit arogantni su, prepotentni, bahati, antipatični, ma gade mi se totalno, jednostavno ih ne podnosim. Na kladi sam igro dvoznak na ljigave talijane pa sam superzadovoljan Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 10, 2008 12-12 i imamo loptu!!!A joj kakav faul i uzeli nam loptu talijani. Time out i zadnji napad za njih nekih 20sec do kraja Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 gube 13-12 6 sekundi do kraja Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 10, 2008 A joj kakav faul i uzeli nam loptu talijani. Time out i zadnji napad za njih nekih 20sec do kraja Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 10, 2008 A joj kakav faul i uzeli nam loptu talijani. Time out i zadnji napad za njih nekih 20sec do kraja Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 gotovo - 13-12 Jug izgubio ali barem je utakmica bila predobra!! Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 10, 2008 A Willy jadan zarobljen u zaljevu....E a znaš kaj radije bi da sam gledao Willya!!! Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 A Willy jadan zarobljen u zaljevu.... Share this post Link to post Share on other sites