orijent 0 Posted May 10, 2008 E a znaš kaj radije bi da sam gledao Willya!!!Sad biš bio sretan kao moja djeca jer Willy je uspio..... Share this post Link to post Share on other sites
kangaroo85 0 Posted May 10, 2008 Sve je dobro kad se dobro svrši Organizacija ovog final foura je tragikomična. Izgledalo je kao azerbajdžansko vaterpolsko prvestvo mla Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 10, 2008 zna li itko kakav link gdje se može gledat HTV2......jer doma je borba izme Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 Glavno da su naši dobili Talijani su dobili Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 zna li itko kakav link gdje se može gledat HTV2......jer doma je borba izme Share this post Link to post Share on other sites
kangaroo85 0 Posted May 10, 2008 Talijani su dobili Ma naši su oni koje odigram na listiću. Jug je uzeo samo kup hrvatske ove sezone. Neka malo, slijedi dominacija Mladosti u sljedećih par sezona!!! Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 10, 2008 Ma naši su oni koje odigram na listiću. Jug je uzeo samo kup hrvatske ove sezone. Neka malo, slijedi dominacija Mladosti u sljedećih par sezona!!!Drugi put odigraj na Partizan iz Beograda pa navijaj za njih i zovi ih svojima Share this post Link to post Share on other sites
kangaroo85 0 Posted May 10, 2008 Drugi put odigraj na Partizan iz Beograda pa navijaj za njih i zovi ih svojima Pa to već i činim, ali samo u košarci. moc, thanx za link, nisam pojma imo da postoji htv dvica streaming Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 zna li itko kakav link gdje se može gledat HTV2......jer doma je borba izme Share this post Link to post Share on other sites
tvicenti 7 Posted May 10, 2008 Nisam ni ja znao uopće za to ali mi neće ni otvoriti!!! Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 Nisam ni ja znao uopće za to ali mi neće ni otvoriti!!! ja moram pričekati negdje minutu i onda mogu gledati. možda je problem u javi, nemam pojma ali to je stara stranica inače Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 10, 2008 Nisam ni ja znao uopće za to ali mi neće ni otvoriti!!! potpisujem Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 10, 2008 Nisam ni ja znao uopće za to ali mi neće ni otvoriti!!!Mene je tražilo instalirat nešto......to sam i napravio i radi......svojedobno sam imao neke p2p linkove, bilo je pregršt programa tj utakmica ali sam uvijek bio ograničen prometom pa nisam baš previše gledao.....sve sam to pozaboravljao.....moc, može još sličnih linkova...netko drugi Share this post Link to post Share on other sites
moc 0 Posted May 10, 2008 Nisam trebao staviti link - sad nikoga nema - svi gledaju Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted May 10, 2008 Nisam trebao staviti link - sad nikoga nema - svi gledaju a imamo šta i gledat....Dinamo i Mamića već 20 minuta......previše Share this post Link to post Share on other sites