Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bdući da danas ima dosta nogometnih utakmica kako ligaških tako i u kupu evo nekoliko onih za koje mislim da će proći:

PORTSMOUTH - ARSENAL (tip 2, Supersport 1.75)

- Arsenal je u nedjelju izgubio na Old Traffordu što i nije čudno ako uzmemo u obzir sigurni umor kao i činjenicu da United igra opet kao u najboljim danima. No sumnjam da je ta tekma prekinula i fantastičnu formu u kojoj se i Arsenal nalazi. Bez obzira što se Portsmouth grčevito bori za opstanak i u svaku utakmicu ulazi "na no

Posted

da i ja ga ove godine cijelo vrijeme izbjegavam taj Ajax jer su razočarali skroz sve ali sad su dobili doma Alkmara 1:0 u zadnjem kolu pa mislim da su digli nakon te pobjede samopouzdanje a i trebaju im neophodno bodovi..

Posted

Ma znam da bi kod Basela moglo biti napeto, ali kad mi je koeficijent dosta visok pa bi zato probao, a istina je da je Ajax x puta ove godine zajebao ljude pa i mene, ali sad je voda stvarno došla do grla, a Arnhem se ne bi trebao nešto posebno trgati za bodove. A tak je i sa AZ-om samo ne volim puno parova iz jedne lige, makar vjerujem da će i oni dobiti, ali sam manje siguran jer su legli kod Ajaxa pa mo

Posted

Ja ću najvjerojatnije odigrati over 2.5 na Bayern... Tu bi trebalo biti dosta golova, a i kvota je veća (mislim da je oko 1.60).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...