baptista 19 Posted May 31, 2008 (edited) ..a ništa 700kn šta mi je ostalo ulažem na hrvatsku veceras boli me dupe..barem ću s guštima navijati.hihihi ..a vidim da ga je i gazda uvrstio u tip dana..a ti tipovi dana mu baš nekako idu vidim..dok ga ja ne uhvatim u svoje ruke.. Edited May 31, 2008 by baptista Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted May 31, 2008 ..a ništa 700kn šta mi je ostalo ulažem na hrvatsku veceras boli me dupe..barem ću s guštima navijati.hihihi ..a vidim da ga je i gazda uvrstio u tip dana..a ti tipovi dana mu baš nekako idu vidim..dok ga ja ne uhvatim u svoje ruke.. Napravi combo rukometaši + nogometaši Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 31, 2008 Napravi combo rukometaši + nogometaši ..i ne mogu falit a..a i to što kažeš..ali sta ja znam s tim rukometom..bo Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 31, 2008 ..evo uplaceno combo hrvati..ulog ravno 700kn.. Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 31, 2008 ..evo uplaceno combo hrvati..ulog ravno 700kn.. Ako i to padneš više ćeš se na gazdu ljutiti nego na mene nadam se, tu ti je veći ulog Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted May 31, 2008 Ako i to padneš više ćeš se na gazdu ljutiti nego na mene nadam se, tu ti je veći ulog http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif Sada će bolje navijati http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 31, 2008 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_lol.gif Sada će bolje navijati I ja imam još razlog više da navijam sada, da izvučemo čojeka Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted May 31, 2008 Još jedan set i Ljubičić Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 31, 2008 Još jedan set i Ljubičić Ja sam se nadao većem otporu iskreno Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted May 31, 2008 Ja sam se nadao većem otporu iskrenoVidjet ćemo kasnije možda Ančić bude uspješniji... barem neka uzme set Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted May 31, 2008 Vidjet ćemo kasnije možda Ančić bude uspješniji... barem neka uzme set A veće su šanse da Celje dobije Share this post Link to post Share on other sites
kangaroo85 0 Posted May 31, 2008 Dvoumio sam se skoro nekoliko minuta igrati 2 na naše ili da zabijamo više od jednog gola. Ovo drugo je veći koef. a izgledalo je primamljivije s obzirom da će naša obrana teško 2 utakmice izdržati bez primljenog gola pa makar i protiv ovih slabijih ekipa. 2:2 je moja prognoza Ajmo Ljubo, dobij ovog ćelavca kockarskog sad Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted May 31, 2008 Ljubo okrenuo na 2-2 u setovima i ima vodstvo i break u petom setu Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 31, 2008 Pa iskreno to me uopće ne cudi kad je u pitanj onaj mlitavac davydenko..meni ustvari nije jasno kako taj uopce može pobjediti nekoga.. Share this post Link to post Share on other sites