Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

31.05.2008.

Recommended Posts

..a ništa 700kn šta mi je ostalo ulažem na hrvatsku veceras boli me dupe..barem ću s guštima navijati.hihihi

..a vidim da ga je i gazda uvrstio u tip dana..a ti tipovi dana mu baš nekako idu vidim..dok ga ja ne uhvatim u svoje ruke..

Edited by baptista

..a ništa 700kn šta mi je ostalo ulažem na hrvatsku veceras boli me dupe..barem ću s guštima navijati.hihihi

..a vidim da ga je i gazda uvrstio u tip dana..a ti tipovi dana mu baš nekako idu vidim..dok ga ja ne uhvatim u svoje ruke..

Napravi combo rukometaši + nogometaši :crossfingers:

Napravi combo rukometaši + nogometaši :crossfingers:

..i ne mogu falit a..a i to što kažeš..ali sta ja znam s tim rukometom..bo

..evo uplaceno combo hrvati..ulog ravno 700kn..

Ako i to padneš više ćeš se na gazdu ljutiti nego na mene nadam se, tu ti je veći ulog :crossfingers:

Još jedan set i Ljubičić :crossfingers:

Ja sam se nadao većem otporu iskreno

Vidjet ćemo kasnije možda Ančić bude uspješniji... barem neka uzme set :crossfingers:

Vidjet ćemo kasnije možda Ančić bude uspješniji... barem neka uzme set :crossfingers:

A veće su šanse da Celje dobije

Dvoumio sam se skoro nekoliko minuta igrati 2 na naše ili da zabijamo više od jednog gola. Ovo drugo je veći koef. a izgledalo je primamljivije s obzirom da će naša obrana teško 2 utakmice izdržati bez primljenog gola pa makar i protiv ovih slabijih ekipa. 2:2 je moja prognoza :crossfingers:

Ajmo Ljubo, dobij ovog ćelavca kockarskog sad

Ljubo okrenuo na 2-2 u setovima i ima vodstvo i break u petom setu :crossfingers:

Pa iskreno to me uopće ne cudi kad je u pitanj onaj mlitavac davydenko..meni ustvari nije jasno kako taj uopce može pobjediti nekoga..

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...