orijent 0 Posted May 31, 2008 Pozdrav ekipo....vidim Ljubo napravio preokret i dobio, ali Ančić nije ni pružio otpor....Pakleni u prekrasnoj atmosferi razbili Ruse.....valjda će i Vatreni tako s ma Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 31, 2008 Ako je ova igra iz 1. pol. HR reprezentacije koju misli sprovesti na Euru, sačuvaj nas Bože. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted May 31, 2008 I ta muka od utakmice je završena. Sudac-kompromis loš. Većina naših igrača indisponirana, a jedino se tiješim da je to Bilićeva pila naopako za susret sa Austrijancima. Ukoliko to nije, neka nam Bog pomogne na Euru. Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted May 31, 2008 I ta muka od utakmice je završena. Sudac-kompromis loš. Većina naših igrača indisponirana, a jedino se tiješim da je to Bilićeva pila naopako za susret sa Austrijancima. Ukoliko to nije, neka nam Bog pomogne na Euru. ..to sam i ja reko i govorio nakon nekoliko piva u birtiji di sam gledo drugo poluvrijeme..odnosno di sam utapao tugu ostatak veceri nakon sto sam izgubio i te pare... Share this post Link to post Share on other sites