Sector 0 Posted June 20, 2008 Japanese 2nd league 09.00 Tokushima Vortis - Vegalta Sendai: over 2.5 @2.12 Pinnacle Sports Stake: 3/10 Ova dva tima su imali do sada 13 utakmica od kojih je 9/13 doslo u over. Ono sto je najzanimljivije a to je to sto je Tokushima kod kuce imala 6 utakmica od kojih je 5/6 doslo sa 4+ golova tj. over 3.5 Njihove dve poslednje utakmice NISU bile u over-u tako da verujem da ce to danas da se ostvari. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted June 21, 2008 (edited) Japanese 2nd league 09.00 Tokushima Vortis - Vegalta Sendai: over 2.5 @2.12 Pinnacle Sports Stake: 3/10 Ova dva tima su imali do sada 13 utakmica od kojih je 9/13 doslo u over. Ono sto je najzanimljivije a to je to sto je Tokushima kod kuce imala 6 utakmica od kojih je 5/6 doslo sa 4+ golova tj. over 3.5 Njihove dve poslednje utakmice NISU bile u over-u tako da verujem da ce to danas da se ostvari. FT 1:3 Ukupan Unit na forumu: -2 + 4.50 = +2.50 Units - 3 - 2 = -2.50 Units + 3.36 = +0.86 Units Edited June 21, 2008 by Sector Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted June 21, 2008 Belarussian 1st league ----- 17:00 Dynamo Brest - Naftan Novopolock: 1 @2.20 Bet-at-home Stake: 3/10 Evo jedne lepe saradje izmedju klubova koja traje od 2003 godine. Imali su ukupno 10 zajednickih utakmica od koji je 9/10 zavrseno u znaku 1X. Gledajuci njihove susrete moze se videti kako danasnji gost Naftan N. ima dve pobede vise od svog domacina. Njihova dva poslednja susreta zavrsena su neresenim rezultatom i obe rezultatom 0:0 tako da verujem da nece to i danas da se ponovi. Tabela kaze da je Dynamo Brest na 8 poziciji sa 13 poena a njihov gost Naftan Novopolock na 7 poziciji takodje sa 13 poena. Dynamo ima skor kod kuce 1-3-0 znaci kod kuce ima samo 1 pobedu od pocetka prvenstva i mislim da je vreme da danas ostvari novu. Naftan Novopolock ima veoma los skor u gostima 1-0-3. Ono sto me je opredelilo da ovde tipujem 1 je to sto Dynamo nije pobedio na njihovim susretima od 06.08.2005. god. i zato sto Naftan N. ima dve pobede vise. Ajmo Dynamo..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted June 21, 2008 21:10 Gimnasia L.P. - Lanus: 1 @2.36 Pinnacle Sports Stake:4/10 U Argetinskoj primeri danas se igra zadnje kolo. Lanus se nalazi na 10 poziciji a Gimnasia sa 18 poziciji i bori se za opstanak. Znaci danas je Gimnasiji neophodna pobeda. Ono sto je ovde jos bitnije to je da postoji mogucnost njihove saradnje. E sada da ovo nije zadnje kolo ja bih tipovao X2 zbog stanja na tabeli ali zbog zadnjeg kola i zbog opstanka ja se odlucujem za Gimnasiju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted June 21, 2008 (edited) *greska...izvinjavam se moderatorima...= Edited June 21, 2008 by Sector Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted June 22, 2008 Belarussian 1st league ----- 17:00 Dynamo Brest - Naftan Novopolock: 1 @2.20 Bet-at-home Stake: 3/10 Evo jedne lepe saradje izmedju klubova koja traje od 2003 godine. Imali su ukupno 10 zajednickih utakmica od koji je 9/10 zavrseno u znaku 1X. Gledajuci njihove susrete moze se videti kako danasnji gost Naftan N. ima dve pobede vise od svog domacina. Njihova dva poslednja susreta zavrsena su neresenim rezultatom i obe rezultatom 0:0 tako da verujem da nece to i danas da se ponovi. Tabela kaze da je Dynamo Brest na 8 poziciji sa 13 poena a njihov gost Naftan Novopolock na 7 poziciji takodje sa 13 poena. Dynamo ima skor kod kuce 1-3-0 znaci kod kuce ima samo 1 pobedu od pocetka prvenstva i mislim da je vreme da danas ostvari novu. Naftan Novopolock ima veoma los skor u gostima 1-0-3. Ono sto me je opredelilo da ovde tipujem 1 je to sto Dynamo nije pobedio na njihovim susretima od 06.08.2005. god. i zato sto Naftan N. ima dve pobede vise. Ajmo Dynamo..... FT 0:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted June 22, 2008 21:10 Gimnasia L.P. - Lanus: 1 @2.36 Pinnacle Sports Stake:4/10 U Argetinskoj primeri danas se igra zadnje kolo. Lanus se nalazi na 10 poziciji a Gimnasia sa 18 poziciji i bori se za opstanak. Znaci danas je Gimnasiji neophodna pobeda. Ono sto je ovde jos bitnije to je da postoji mogucnost njihove saradnje. E sada da ovo nije zadnje kolo ja bih tipovao X2 zbog stanja na tabeli ali zbog zadnjeg kola i zbog opstanka ja se odlucujem za Gimnasiju. FT 1:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites