Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobar i uspješan dan

bolje nego ju če :nije: ,bar se nadam

nek se vidi što je preteran optimista

1179Posted ImageHrvaška-Turčija/+1/12,90

Posted

Sinoć stvarno nisam mogao vjerovati na netko može imati toliko sreće. Igra niti s jedne strane nije bila na nekoj velikoj razini, bilo je previše prekida i prekršaja, ali mislim da smo i više nego zaslužili taj prolaz koji se nije dogodio.

Sad u polufinalu navijam da Nijemci razmontiraju Turke koji imaju previše sreće na ovom prvenstvu.

Posted

Evo kako je to u Mostaru bilo.... dvije različite priče...

Dobar dan ,

jedno pitanje ,za koga bi u BiH navijali kad bi oni igrali neki odlucujuci mec sa Turcima ?

:nije:

Posted

Dobar dan ,

jedno pitanje ,za koga bi u BiH navijali kad bi oni igrali neki odlucujuci mec sa Turcima ?

Pa navijali bi za BiH, dosad su već par puta igrali u kvalifikacijama... ali ovo je sve proizvod medija koji nemaju šta da pišu pa dižu tenzije...

Posted

Dobar dan ,

Jok eto trebali bi navijati za one što su nam srušili simbol grada Stari Most ?

Ako igraju sa Brazilom , MI BRAZILCI , sa turskom , MI TURCI itd ... nadam se da si skontao .

Posted

Ako igraju sa Brazilom , MI BRAZILCI , sa turskom , MI TURCI itd ... nadam se da si skontao .

Ne razumem...

Povlacim pitanje jer je ovo ipak sportski ,kladionicarski sajt ( i to najbolji ).

Veceras igram na Nizozemsku. Sretno !

Posted

Srna ga iz slobodnjaka ukino !?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...