Sector 0 Posted June 22, 2008 19:10 Banfield - River Plate: X2 @1.45 10bet Stake: 5/10 saradjna izmedju ova dva kluba traje od 2001 god. Gledajuci njihove susrete moze se zakljuciti da River Plate ima dve pobede vise od svog danasnjeg domacina ali pored toga ja ne verujem da ce river P. danas da izgubi. Ovo potvrdjuje tabela na kojoj je River P. na 3 poziciji sa 63 poena a Banfield na 11 poziciji sa 54 poena. Zato verujem da ce River danas da ide napred i moze najvise da prepusti jedan bod. Ono sto me brine ovde je to su do sada imali samo 3 podebe gosta i sto nikada nisu imali za redom dve pobede gosta. Zato mi je moda X ovde najblisi sa rezultatom 0:0 ili 1:1. Ali ipak na ovo ja tipujem X2 jer tabela je tabela.............. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sector 0 Posted June 22, 2008 19:10 Banfield - River Plate: X2 @1.45 10bet Stake: 5/10 saradjna izmedju ova dva kluba traje od 2001 god. Gledajuci njihove susrete moze se zakljuciti da River Plate ima dve pobede vise od svog danasnjeg domacina ali pored toga ja ne verujem da ce river P. danas da izgubi. Ovo potvrdjuje tabela na kojoj je River P. na 3 poziciji sa 63 poena a Banfield na 11 poziciji sa 54 poena. Zato verujem da ce River danas da ide napred i moze najvise da prepusti jedan bod. Ono sto me brine ovde je to su do sada imali samo 3 podebe gosta i sto nikada nisu imali za redom dve pobede gosta. Zato mi je moda X ovde najblisi sa rezultatom 0:0 ili 1:1. Ali ipak na ovo ja tipujem X2 jer tabela je tabela.............. FT 2:3 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Ukupan Unit na forumu: -4.75 Units Quote Share this post Link to post Share on other sites