Dwiz 65 Posted April 15, 2006 Pravila natjecanja: 1. sudjelovati mogu svi registrirani članovi foruma 2. korisnik na startu dobiva 100 bodova s kojima dalje raspola Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted April 22, 2006 7041-H1 monaco : (-1) lyon tip 2 (koef. 6.84) Stanleybet ulog 10 Monaco jako neuvjerljiv ove sezone dok Lyon stvarno dobro i efikasno igra. Lyon je miran na čelu dok Monaco ne mo Share this post Link to post Share on other sites
kokanidja 0 Posted April 22, 2006 Nemacka FSV Mainz 05-Bayern tip 2-2 HT/FT kvota 2,50 Hrvatska lutrija ulog 10/10 iako je majnc u nezavidnoj poziciji,ocekujem da Bajern lako izadje na kraj sa domacinom i sledece kolo kod kuce proslavi titulu Share this post Link to post Share on other sites
Goran 0 Posted April 23, 2006 F1-VN SAN MARINA M.Schumacher 1(pozicija) 2,15 Super Sport ulog 10 Starta prvi... Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted April 23, 2006 Sevilla - Barcelona poluvrijeme/kraj Tip: x/2 Tečaj: 5.50 Ulog: 10 I jedna i druga ekipa je igrala europske kupove ovaj vikend - ali barca je igrala u utorak a sevilla u četvrtak. Po meni umorni su i odmarat će igrače i jedni i drugi, ali barca ima bolju alternativu. Stoga poluvrijeme X - kraj 2 pobjeda barcelone! Share this post Link to post Share on other sites
Kova 0 Posted April 23, 2006 Monaco-Lyon 1 @ 3.2 SS Ulog: 10 Zanimljiv je podatak da Lyon kod Monaca u proteklih 4 utakmice nije niti jednom pobjedio. Igrali su dosta utakmica zajedno. Lyon ima veliku prednost od 17 bodova na prvom mjestu, i sumnjam da su toliko motivirani da pobjede Monaco u gostima ! Monaco je pak na sredini ljestvice, ali mislim da domaći navijači i volja da dobe prvi Lyon su dovoljna motivacija da pobjede. Iako će vjerovatno biti X ! (na X je koef. 3.1) idem na 3.2 ! Share this post Link to post Share on other sites
Skorpion 3 Posted April 23, 2006 14:30 Xamax - Schaffhausen 1 @ 2.20 Favorit Ulog 10/10 Ciro je vise putao pokazao da ima vise zivota od macke. Ako zeli spasit momcad od ispadanja mora poceti pobjedjivat, a Schaffhausen je idealna prilika za to. GL :o Share this post Link to post Share on other sites
zik@ 0 Posted April 23, 2006 11 Bremen-Schalke 04 - 1/1 (3,00) SuperSport Salchkle u 8 dana igra 3 tekmu + sljedeci tjedan kup uefa uzvratni susreti.... Mislim da ce umor presudit.. Ulog 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
eKICh 0 Posted April 23, 2006 Nashvil(2.ut.)-San Jose tip 2 2.30 @ SuperSport 19:00 San Jose je prvu tekmu izgubil tijesno 4:3 mislim da će večeras ići po pobjedu jer mislim da si neće dozvoliti da ih nashvill vodi 2:0!! Ulog 10/10 Share this post Link to post Share on other sites
Dex Samurai 0 Posted April 23, 2006 (23. apr, 18:00) Sporting Gijon v Lleida tip:[Exact Score] 1:1 kvota 6.50 prema gamebookers.com ulog 10/10 Za danas jedan zanimljiv mec iz spanske Segunde: Hihon-Ljeida. Domacini su bezbrizni u sredini tabele. Bez motivacije, bez briga, cesto se zadovoljavaju samo sa jednim bodom na domacem terenu. Imaju cak 4 neresena rezultata na poslednjih osam tekmi. Tako cuvaju poziciju, osvoje bod i to im je dovoljno. Sto se tice sastava tima, imaju, cini mi se, najjacu odbranu u celoj ligi. To je neka moja procena. Nalaze se na trinaestom mestu dok je manje golova od njih primio samo Huelva koji se nalazi na drugom mestu- dva gola manje. Problem je slaba realizacija, u proslom kolu su remizirali protiv Tenerifa 2:2 i to je, u poslednje vreme, najefikasniji njihov mec. Posle meca sa toliko golova ocekujem da na ovom bude vrlo malo, ne vise od dva gola. Gost se bori za opstanak, i zanimljivo je da na skoro svakom gostovanju da bar jedan gol. Zbog toga tacan rezultat prognoziram 1:1. Imaju samo dva boda vise od ekipa koje su u zoni ispadanja. U solidnoj su formi, i ukoliko izgube na ovom mecu bice strasno vruce u klubu. Letece stolice na sve strane. Tradicija: najcesce 2-3 gola, u poslednjoj 1:1, pre toga 1:2 za gosta, a pre tri sezone 2:1 za domacina. Prednost domaceg terena, motivisanost domacina, odnosno gosta, njihove forme, tradicija... sve ukazuje na x. Pokusacu sa tacnim rezultatom 1:1 jer ukoliko dodje x tesko da ce biti 2:2 a 0:0 je ipak manje verovatno jer oba tima obicno daju po gol. Pozdrav iz Smedereva od Dekstera! Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted April 23, 2006 Chicago WS(1.in.)-Minnesot ned 20:05 tip 2 - 4,00 Supersport Ulog: 10/10 Još se odr Share this post Link to post Share on other sites
bibi 0 Posted April 23, 2006 Monaco-Lyon Tip:x Koef:3.10 Kladionica Nedjelja:20 45 h Share this post Link to post Share on other sites
bibi 0 Posted April 23, 2006 Monaco-Lyon Tip:x Koef:3.10 Kladionica Nedjelja:20 45 h Ulog:10 Share this post Link to post Share on other sites
Rev 0 Posted April 23, 2006 Club Brugge - Cercle Brugge poluvrijeme-kraj 2/1 @ 28.00 (Favorit) Ova tekma mi se čini kao najizglednija ovaj vikend da završi 2-1 poluvrijeme-kraj. Club je prošle sezone upravo tako dobio utakmicu i to rezultatom 2:1 nakon što je Cercle na poluvremenu vodio. Nadam se da se to mo Share this post Link to post Share on other sites
mitko 0 Posted April 23, 2006 FC Sevilla - FC Barcelona tip x kv.3,1 wetten.de ulog 10 Share this post Link to post Share on other sites